За съжаление, има такива случаи, когато едно некадърно управление е

...
За съжаление, има такива случаи, когато едно некадърно управление е
Коментари Харесай

Борисов: Радев и Нинова се държат като прясно родени бебета

За страдание, има такива случаи, когато едно неспособно ръководство е довело до това. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява пред „ Дарик радио “ водната рецесия в Перник.
На въпрос ще бъде ли потърсена отговорност от по-висшестоящо лице, като да вземем за пример министър, Борисов съобщи, че в България има десетки ВиК сдружения, в които работят десетки хора по канализацията и водоснабдяването на другите градове и села. Съответно, няма по какъв начин министри да носят отговорност за ръководството на всички тези сдружения.
Борисов сподели, че в Перник през днешния ден е изпратена техника, която да сондира почвата за инспекция на залежите от подпочвени води. „ Предупредил съм, че няма да има празници, ще се работи. Предупредил съм служащите, че ще получат повече пари, само че няма да почиват на тези светли празници. Трябва да разделим питейната от промишлената вода “, уточни министър-председателят.
" Европейската комисия излезе и единствено преди месец и нещо мониторинговия механизъм падна. Това е станало тази година. Той е паднал, не е останал. Само шест страни не сме подписали Истанбулската спогодба. Представете си, че обстановката е такава - който не е подписал, няма да го пуснем в Шенген. Но при нас в партията няма кой да одобри това ", сподели министър-председателят Бойко Борисов в предаването " Годината " по " Дарик ". 
" Само преди няколко дни излезе статистиката на Еврокомисията, където написа, че за цяла година в България са влезнали по-малко от 60 мигранти. Трябва да се каже едно голямо " отлично " на всички, български войни бих ги нарекъл, които са защитили границите ", сподели още министър председателят.
Премиерът разяснява и тематиката с горенето на боклуци, която предизвика редица рецензии. " Радев и Нинова се държат като прясно родени бебета. Все едно партията им не е управлявала 30 години. Когато станах кмет, боклукът на София се хвърляше в дерето на " Суходол " и това беше решението на ръководещите преди да се появи ГЕРБ. В София е най-модерния в Европа цех за битови боклуци, а депото в " Суходол " е декултивирано по най-хубавия метод. В момента там е хубост ", сподели Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР