За принцесата на българския поп Поли Генова, която на 10

...
За принцесата на българския поп Поли Генова, която на 10
Коментари Харесай

Поли Генова призна кои двама мъже й разбиват сърцето

За принцесата на българския поп Поли Генова, която на 10 февруари ще стане на 35 години, отминалата година се оказа една от най-успешните.

Отбеляза 30-годишен празник на сцената, оглави класацията за най-слушан български реализатор и не просто зае първото място, само че и третото с шлагерите си Last Night и No More. Че и "отвя " Ед Шийрън.

Признанието е единствено върхът на айсберга, тъй като Поли означи още по-вълнуващи събития. През 2021 година роди второто си дете и даже се сгоди за бащата на децата си - Даниел и Леа Катрин, най-красивият подарък, за който в миналото е мечтала. Но става известно, че ориста може да сервира и още блага.

 undefined

В началото на тази година Поли Генова и песента й If Love Was A Crime се класираха в влиятелната ранглиста на "Евровизия " за 20-те най-хубави "парти химни " от последното десетилетие. Официалният канал на състезанието в YouTube разгласява видео с всички музикални творби, които попадат в листата. If Love Was A Crime, с която Генова ни класира на 4-то място през 2016 година, е в микса дружно с евъргрийни като Euphoria на Лорийн, Fuego на Елени Форейра, Think About Things на Daði og Gagnamagnið и Discoteque на The Roop, написа "Телеграф ".

Не единствено на музикалната сцена, само че и в персоналния си живот Поли Генова може да се похвали с редица триумфи. Когато на 13 април, преди две години, на бял свят се появи Даниел Джоузеф Шартън, стана ясно, че това е мъжът на живота й. Няколко месеца по-късно, точно на Коледа, певицата разгласи, че ще става майка.

С мъжа си - нидерландецът Джоузеф, Поли се среща преди шест години на премиите на БГ радио. Тогава сред тях не се случва нищо. На идната година още веднъж се срещат и повече не се разделят, а най-голямото благополучие за нея е, че той се съгласява да живее в България.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР