За преброяването през септември Националният статистически институт се нуждае от

...
За преброяването през септември Националният статистически институт се нуждае от
Коментари Харесай

НСИ търси преброители за септември

За преброяването през септември Националният статистически институт се нуждае от близо 30 000 преброители и контрольори, като единствено за област Велико Търново са нужни 750 души, написа " 24 часа ".
На среща на регионалния шеф Георги Гугучков и заместничката му инж. Детелина Борисова с Диана Янчева, заместник-председател на Национален статистически институт, и с Диана Самхарадзе, шеф на ТСБ – Север, беше конкретизирано, че искащите да бъдат преброители и контрольори могат да подават документи в общините. Крайният период е 10 юни, а нужните документи могат да бъдат открити на интернет страницата на преброяването -.
 Данни от Смолян: Не стигат към 5 000 преброители и контрольори Данни от Смолян: Не стигат към 5 000 преброители и контрольори
Допълнително набиране на преброители и контрольори стартира Националният статистически институт за идното броене на население...
Преброяването на популацията и жилищния фонд е най-мащабното статистическо проучване в България, което се организира един път на 10 години.
Заради влошената епидемиологична конюнктура през зимата държавното управление отсрочи датите за преброяването за септември 2021 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР