За пръв път в кариерата си чувам държавното обвинение да

...
За пръв път в кариерата си чувам държавното обвинение да
Коментари Харесай

Димитър Стоянов от Биволъ: 99% съм сигурен, че Асен Йорданов няма Телеграм

За пръв път в кариерата си слушам държавното обвиняване да упреква някого, че е желал да сътвори боязън и неустановеност посредством " Хидромелиорации ". Това съобщи журналистът от " Биволъ " Димитър Стоянов в коментар за Actualno.com поради казаното по-рано през днешния ден от прокуратурата, че уеб сайтът за проверяваща публицистика " Биволъ " е забъркан в хакерската офанзива против Национална агенция за приходите.
Осъществено е и посягане против сървъра на " Поливни системи " пред Народното събрание. Това споделиха от прокуратурата, съобщавайки новината, че " Биволъ " са забъркани в " хакерската история ".
Стоянов съпостави казаното от прокуратурата със сюжет на писател-фантаст за Нобелова премия и акцентира нещо значимо – че е сигурен на 99%, че притежателят на " Биволъ " Асен Йорданов не употребява приложението " Телеграм ". Според държавното обвиняване през " Телеграм " притежателят на уеб страницата за проверяваща публицистика контактувал с TAD Group. " Склонен съм да имам вяра, че и Атанас Чобанов няма конфигуриран " Телеграм ", сподели още журналистът.
Стоянов добави и, че в " Биволъ " е имало неведнъж диалози за сигурността, която обезпечават разнообразни приложения за връзка и екипът на „ Биволъ “ е стигнал до единодушие, че " Телеграм " не е надеждно приложение. Съдържат се данни, че е имало прикрит чат през " Телеграм " сред един от обвинените и притежателя на " Биволъ ", в границите на който се споделя, че данните от Национална агенция за приходите са били предоставени на " Биволъ ", споделиха от прокуратурата.
Не знам какво да кажа, добави Стоянов. На въпрос дали от " Биволъ " ще се извърнат към съда, в случай че прокуратурата не повдигне съответни обвинявания против Асен Йорданов и Атанас Чобанов, Димитър Стоянов отговори, че това могат да кажат единствено те.
Какво счита юриста на Стоянов по скандалния случай с " Джи Пи Груп " за случилото се - научете в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР