За пръв път от началото на пандемията Австрия регистрира над

...
За пръв път от началото на пандемията Австрия регистрира над
Коментари Харесай

Над 9 000 случая на коронавирус за денонощие в Австрия

За пръв път от началото на пандемията Австрия записва над 9 000 новозаразени с за ден. Заради рецесията, държавното управление е подложено на все по-голям напън да вкара по-строги ограничения за преодоляване на болестта, съобщи Ройтерс.
По-рано този месец Австрия вкара частична карантина до края на ноември, с цел да забави разпространяването на вируса. Ресторантите, кафенетата и питейните заведения стопираха работа, с изключение на за продажба на храна за у дома. Театрите и музеите бяха затворени. Наложен беше нощен полицейски час от 20 ч. до 6 ч.
 Търговските обекти в Австрия ще работят единствено до 19ч. от 11 ноември Търговските обекти в Австрия ще работят единствено до 19ч. от 11 ноември
Магазините в Австрия от на следващия ден ще завършват работа в 19:00 часа, заяви „ Der Standard ”. Решението е резултат от реализирано с...
Въпреки това заразяванията не престават да се усилват. По данни на вътрешното и здравното министерство през последното денонощие са регистрирани 9 262 нови случая. Този брой е по-висок от обявените 9 105 заразявания от изданията " Кронен Цайтунг " и " Йостерайх " по-рано денем. Предишният връх беше в събота, когато бяха регистрирани 8 241 случая, напомня.
При първата вълна на вируса върховото равнище беше 1 050 случая дневно през март. Правителството споделя, че ще оцени обстановката на следващия ден – 13 дни след въвеждането на полицейския час и частичната карантина, и може да разгласи в допълнение стягане на ограниченията. Според управляващите 6000 нови случая дневно е нивото, което в последна сметка ще претрупа лечебните заведения оттатък техните благоприятни условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР