За постигане на високи професионални успехи и включване в първа

...
За постигане на високи професионални успехи и включване в първа
Коментари Харесай

Наградиха с почетен златен знак футболистите на Арда

За реализиране на високи професионални триумфи и включване в първа професионална футболна лига на българския футбол ПФК Арда 1924 през днешния ден бе отличен с оценката " Почетен знак златен " на Община Кърджали. Отличието бе връчено от кмета на Община Кърджали инж. Хасан Азис, през днешния ден по обяд по време на съвещанието на Общинския съвет. Почти целия тим на ПФК " Арда 1924 " и неговото управление пристигна в залата на бизнес инкубатора, с цел да получи оценката.
 Снимка 426289
Източник:

" Сините " от Кърджали бяха посрещнати с бурни овации и ставане на крайници от общинските съветници от всички групи в локалния парламент, които си бяха заметнали клубните сини шалчета.

С признателност за признанието и напъните на общината и персонално на кмета инж. Хасан Азис, от трибуната към присъстващите в залата се обърна капитанът на тима Пламен Крумов.

" Искам да ви благодаря за поддръжката, която ни оказахте през целия сезон. От името на целия тим желая да благодаря на кмета на града, който от самото начало ни помагаше. Дай Боже и отсега нататък да ни оказва помощ. Радвам се, че сме част от историята на този популярен триумф да вкараме тима на " Арда " в А група. Дай Боже да имаме все по-големи триумфи от тук насетне и дружно ръка за ръка да изпълняваме задачите си ", сподели Крумов.
 Снимка 426292
Източник:

Към присъстващите в залата се обърна и президентът на ПФК " Арда 1924 " Петър Пешев:

" Искам да ви благопожелавам този триумф, който постигнахме дружно с вас. Футболистите, управлението изживяхме една доста хубава година. Надявам се, че министърът на младежта и спорта ще си съблюдава обещанието и ще помогне за осветлението на стадиона, с цел да може да играем тук домакинските си мачове от новия сезон и да се утвърждаваме в А група ", сподели Пешев.

Предложението за почитане на ПФК Арда 1924 с почетен знак златен бе направено от ръководителя на Общински съвет Кърджали Раиф Мустафа. То влезе като спомагателна точка в дневният ред на съвещанието на Общински съвет Кърджали и бе гласувано единомислещо от общинските съветници през днешния ден по време на постоянното им майско съвещание. Единодушно общинските съветници поддържаха и предлагането на кмета инж. Хасан Азис ПФК " Арда 1924 " да бъде награден с парична премия от 100 000 лв. за реализиране на високи професионални триумфи и включване в първа професионална футболна лига.
 Снимка 426291
Източник:

" Вчерашния исторически ден за Кърджали ознаменува една историческа победа, с която се поправя една историческа несправедливост за Кърджали случила се преди 31 години, когато " Арда " бе на крачка от влизане в А футболна група. Сега тя е заличена с историческа победа ", сподели инж. Хасан Азис Азис от трибуната на локалния парламент.
 Снимка 426290
Източник:
 Арда (Кърджали) ще строи нови стадиони, желае помощ от страната за осветяване
Арда (Кърджали) ще строи нови стадиони, желае помощ от страната за осветяване

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР