За последно той бе на екран през миналата година с

...
За последно той бе на екран през миналата година с
Коментари Харесай

Той е най-известният комик в България, но днес продуцентската му фирма е пред фалит

За последно той бе на екран през предходната година с предаването „ Дъ Шоуто “, което удари дъното с невисок рейтинг и бързо бе свалено от ефира на Би Ти Ви

Продуцентската активност на Любо Нейков е пред цялостен провал. Комедийният артист признава, че нито една от родните малките екрани не желае да работи с него, написа вестник Ретро.

„ Проекти имаме, въпросът е, че не знам по какви аргументи, само че в този момент не ми вървят доста нещата. Може би малките екрани нямат потребност от комизъм и веселба. Това, което оферират сега, са повторения на „ Комиците “ и „ Столичани допълнително “. Други занимателни неща не виждам. Ние работим, остава и малките екрани да имат предпочитание за нашите планове “, жалва се Нейков.

За последно той бе на екран през предходната година с предаването „ Дъ Шоуто “, което удари дъното с невисок рейтинг и бързо бе свалено от ефира на Би Ти Ви. След последното крушение управлението на малкия екран повече не желало да работи взаимно с Любо Нейков, въпреки преди години съдействието им да бе фабрика за пари.

Откакто артистът раздели продуцентския си бизнес с досегашния си съдружник Евтим Милошев, паричните потоци към него секнали и се чудел дали да не прекрати тази си активност.

В същото време Милошев пък не стопира да снима план след план и наесен ще щурмува редом ефирите на Нова тв и Българска национална телевизия с нови сериали. Любо пък се завърна към театралната сцена след дългогодишна пауза и в последно време играе в няколко постановки, с които даже обикаля света на турнета.

Основните му приходи обаче идвали от вложенията му в апетитни парцели в столицата, които е направил през годините. Всичките си жилища той отдавал чартърен и печелел задоволително добре, с цел да устоя жена си и щерка си и без тв кариерата му да е в напредък.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР