За поредна седмица Областният съвет на БФС в Плевен имаше

...
За поредна седмица Областният съвет на БФС в Плевен имаше
Коментари Харесай

Петима играчи на Гигант напуснаха терена по време на мач, БФС извади отбора от първенството

За поредна седмица Областният съвет на БФС в Плевен имаше най-напрегната седмица, откакто се наложи да вади тим от А регионална група. Става дума за Гигант (Белене), играл и в Северната Б група в миналото. Тимът е изваден от регионалното състезание и осъден със глоба 1000 лв.. Футболистите, напуснали своеволно терена, което е довело до прекратяването на мача с Ювентус (Малчика), са глобени с отнемане от права за една година.

На постоянно съвещание на ДК - Оценка за съвместимост на БФС-Плевен от 02.10.2018 година бяха прегледани провиненията на състезатели от извършените кръгове на регионалното състезание по футбол и бяха взети следните решения:

1. Наказва тима на ФК " Гигант " Белене за овакантяване на терена на група от 5 /пет/ състезатели което е довело до преустановяване на срещата и изваждане от " А " - ОФГ за спортно спортна година 2018-2019 год. според член 28 ал.2 б. " в " от Директива за птиците и имуществена глоба в размер на 1000 /хиляда/ лв..

На напусналите терена 5 /пет състезатели както следва:

1.Иван Ангелов Бонов
2.Георги Красимиров Върбанов
3.Калоян Любенов Ченков
4.Чавдар Васков Върбанов
5.Ивайло Ангелов Димитров

- напуснали своеволно терена ССП за 1 /една/ година от 29.09.2018 год. според член 28 ал.2 от Директива за птиците.
Наказва Борислав Тихомиров Христов от тима на ФК " Искър " Долни Луковит за получен червен картон в срещата за попречване на явна опция за отбелязване на гол ССП 1 /една/ среща на съображение чл.22 ал.2 т. б. " Б "

Решения на Столичния съвет на БФС:

- Съгласно констатация на СТК за неизправност на състезателя Стефан Валериев Христов, на съображение член 47 (9) от Наредбата за шампионатите и шампионатите по футбол в системата на БФС за сезон 2018/2019 година, ФК Мрамор се санкционира с имуществена глоба в размер на 200.00 /двеста/ лева На оснавание член 47 (4), се постанова дисциплинарно наказване на състезателя Стефан Валериев Христов прекъсване изработката за интервала до края на настоящата спортно-състезателна година.

- Съгласно констатация на СТК за неизправност на състезателя Митко Георгиев Илчев, на съображение член 47 (9) от Наредбата за шампионатите и шампионатите по футбол в системата на БФС за сезон 2018/2019 година, ФК Въстаник 26 /Войнеговци/ се санкционира с имуществена глоба в размер на 200.00 /двеста/ лева На оснавание член 47 (4), се постанова дисциплинарно наказване на състезателя Митко Георгиев Илчев прекъсване изработката за интервала до края на настоящата спортно-състезателна година.

Решение на Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС-Пловдив:

1. На съображение член 24 т.2 от Наредбата за шампионатите и шампионатите по футбол за срещата от 3 кръг на шампионата на " Б " Областна група - мъже " Север " сред тимовете на ОФК " Средногорец " (Брезово) и ФК " Сокол " (Крислово) се присъжда длъжностен резулат 3-0 и се постанова имуществена глоба в размер на 150 (сто и петдесет) лв. на ФК " Сокол " (Крислово).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР