За поредна година днес се проведе традиционният благотворителен базар в

...
За поредна година днес се проведе традиционният благотворителен базар в
Коментари Харесай

Добри хора събраха 14 700 лева за сираци

За поредна година през днешния ден се организира обичайният благотворителен базар в гр.Сърница в поддръжка на децата, останали без родители под егидата на акцията на Главно мюфтийство.



Събитието, известно като „ Седмица на сираците “, бе проведено от локалните джамийски настоятелства и с поддръжката на общинската администрация в Сърница, заяви кметът на града Неби Бозов.



" Както всяка година, в мероприятието се включиха огромен брой наши съграждани - както с присъединяване в приготвянето на продуктите и организирането на продажбените сергии, по този начин и с посещаване.



Събраната сума от през днешния ден е в размер на 14 700 лв. - добави градоначалникът. - Изказваме признателност и благодарност към всички, взели присъединяване или дарила. В такива благородни акции личи сплотеността на обществото в Община Сърница. Нека Всевишния подари всички със своята безкрайна благосклонност и берекет! Бъдете здрави! ".



" Седмицата на сираците " се организира всяка година по това време в Сърница. Местните хора постоянно чакат базара с интерес и мнозина се включват с помощ съгласно опциите си за децата, останали без родители.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР