За пореден път се налага да се говори за избори,

...
За пореден път се налага да се говори за избори,
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС ще защити демокрацията от мафията на венецуелските машинации

За следващ път се постанова да се приказва за избори, за правила, за народна власт, за правила, в това число от хора, които се включиха в политическите процеси на България, целеустремено нарушвайки разпоредбите, смятайки че историята стартира от тях и властта им се поставя по право. Това сподели на брифинг в Народното събрание ръководителят на ПГ на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, съобщи кореспондент на.

За тях е по-важно венецуелската измама да им възпроизведе властта, в сравнение с гласа българските жители. Те се самохарактеризират като мафия на венецуелските измами. В един миг лъсва, че машинациите с венецуелските машини са по-важни от отбраната на правото на глас на всички български жители, съобщи Карадайъ.

Ние сме призвани да пазиме демокрацията в България и ще пазиме демокрацията в България. Ние от сме поредни в позицията си, както в последните 32 години. Само че защитнциите на венецулдската измама не поддържат доверието в крайния избирателен резултат от страна на българските жители. Когато се вижда, че един модел поражда недостатък, който е основа за съмнение в изборния резултат, най-нормално е да се търсят решения, добави той.

Трябва да позволим на всички български жители да могат да упражняват правото си на глас според Конституцията. Не би трябвало да прехвърляме казуса с гласуването на гърба на гласоподавателя. Хората не излизат да гласоподават от една страна поради терзанията от машината, а от друга – поради подозрения в измами. Когато няма доверие от страна на гласоподавателя, ние би трябвало да намерим решения, сподели още Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Той заяви, че ще предложения на срещи Кирил Петков, Христо Иванов, Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Стефан Янев, Костадин Костадинов и екип от техните парламентарни групи. От оферират на тези срещи да се разиска използването на машините по време на избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР