За пореден път принцесата на Уелс показва своя опит в

...
За пореден път принцесата на Уелс показва своя опит в
Коментари Харесай

Уроци по стил: Кейт Мидълтън отново показа класа с монохромен тоалет

За следващ път принцесата на Уелс демонстрира своя опит в звездния жанр, когато става въпрос за монохромно обличане.

Кейт носеше разнообразни нюанси на военно зелено в сряда по време на независимо посещаване в детския център Colham Manor в Хилингдън. Тя стартира с плетена маслиненозелена миди рокля от Mango с дълги ръкави, висока яка и отвесни ленти.

Над роклята Кейт заложи на дълго вълнено палто от основания в Лондон лейбъл Hobbs. То е въодушевено от военното облекло с двуредния си дизайн, ревери и елементи на маншета, като включваше и колан за завързване на талията.

Принцесата на Уелс приключи визията си с чифт тъмнозелени обувки от обичаната си марка Gianvito Rossi и зелен клъч от Jimmy Choo.
 Кейт Мидълтън с монохромен тоалет във военно зелено  Кейт Мидълтън с монохромен тоалет във военно зелено  Кейт Мидълтън с монохромен тоалет във военно зелено  Кейт Мидълтън с монохромен тоалет във военно зелено
Като патрон на Алианса за психологично здраве на майките, визитата на принцесата на Уелс в детския център е продължение на нейната настояща работа за отбрана на идеята за ранно детско развиване . Нейното посещаване целеше да подчертае изменящия живота резултат, който мултидисциплинарната система за холистични грижи има към фамилии, които са били наранени от перинатални психологични проблеми.

Кейт от дълго време е трансформирала въпросите, свързани с детското развиване, в част от главната ѝ работа като върховен член на кралското семейство. Тя изясни пристрастеността си към сферата в прочувствено видео, споделено предходната година.

„ Моето лично пътешестване към разбирането на значимостта на ранното детство в действителност стартира с възрастни, а не с деца “, сподели тя тогава. „ Беше въпрос за предварителна защита. Исках да схвана какво още можем да създадем, с цел да помогнем за предотвратяването на някои от най-трудните обществени провокации през днешния ден и какво повече можем да създадем, с цел да се оправим с възходящите равнища на неприятно психологично здраве. “
 Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън  Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън  Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън  Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР