За попълване на незаети след окончателното класиране места, субсидирани от

...
За попълване на незаети след окончателното класиране места, субсидирани от
Коментари Харесай

СУ обявява допълнителен прием за учебната 2022/2023 година

За попълване на незаети след окончателното класиране места, субсидирани от страната, според точка 1 и точка 7 от решение на Министерския съвет /РМС/ 363 от 1 юни 2022 година, и за попълване на незаети след окончателното класиране места за образование против възнаграждение, според т. 2 и т. 7 от РМС 363 от 1 юни 2022 година, Софийският университет „ Св. Климент Охридски “ афишира спомагателен банкет, оповестиха от пресцентъра на висшето учебно заведение.

Срокът за регистрация за класиране е от 12 до 16 септември 2022 година Процедурата по вписване за класиране и подаване на документи за класиране е електронизирана и се прави само на адреса: с линк от основната страница на Университета -  Достъпът до електронния портал изисква наложителна начална регистрация посредством годни персонални данни и годен адрес на електронната поща.

В спомагателния банкет могат да вземат участие претенденти, които са взели участие в класиранията, само че не са признати в границите на броя на признатите студенти в сходство с одобрения потенциал на висшето учебно заведение, професионалните посоки и на специалностите от контролираните специалности, както и претенденти, които не са взели участие до момента в кандидатстудентската акция на Софийския университет, само че дават отговор на изискванията за банкет.

Класирането ще бъде оповестено на 20 септември 2022 година Записването на новоприетите студенти ще бъде на 21 и 23 септември 2022 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР