За получаване на нетрудови доходи чрез проституция, Районен съд наложи

...
За получаване на нетрудови доходи чрез проституция, Районен съд наложи
Коментари Харесай

Глобиха с 1000 лв. варненска жрица на любовта

За приемане на нетрудови приходи посредством проституция, Районен съд наложи административно наказване " санкция “ на 34-годишна жена, оповестиха от пресцентъра на институцията.

Деянието, наказуемо по член 329, алинея 1 от Наказателния кодекс, подсъдимата е осъществявала неведнъж за времето от 12 май 2021 година до 25 януари тази година. През този интервал тя е била засичана нееднократно от полицейски патрули да предлага полови услуги на клиенти в региона на остарелия път – Бургас, в местностите " Крушките “, " Боровец “ и " Летището “.
свързани новини12503на 12.11.202011268на 10.11.2019
От информации по делото се открива, че за този интервал от време подсъдимата няма регистрирани трудови контракти и не заплаща осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като по аморален метод - посредством проституция, си набавяла нетрудови приходи. Само през посочения интервал органите на полицията са връчили на подсъдимата общо 5 предупредителни протокола да не прави сходна активност.

При последния случай от 25 януари т. година, подсъдимата още веднъж била хваната да предлага полова услуга на клиент край спрян автомобил в региона на пътя – Бургас.

34-годишната жена е с чисто правосъдно минало. В бързо произвеждане, съдът я освободи от наказателна отговорност, като й наложи административно наказване – в размер на 1000 лв.. Присъдата на Районен съд – предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР