За политическата партия Има такъв народ /ИТН/ съхраняването на българската

...
За политическата партия Има такъв народ /ИТН/ съхраняването на българската
Коментари Харесай

Има такъв народ се обяви за модернизация на армията и членството в НАТО

За политическата партия " ИТН " /ИТН/ съхраняването на българската военнопатриотична традиция е въпрос на дълг. Това сподели Александър Александров от името на ПГ " Има Такъв Народ " във връзка на 6 май - Ден на храбростта и празник на българската войска.

Днес, в навечерието на 6 май, от тази най-висока естрада в страната заявяваме, че построяването и поддържането на постоянна, надеждна и резултатна защита - с съвременни и високотехнологични военни сили, е пиедестал на отбранителната ни политика и съставка от управническите решения за непрекъсната рационализация на страната по отстояване на националните ползи, се показва в декларацията.

Принадлежността ни към системата за групова защита е изискване за успеваемост на нашата отбранителна политика. Гарантирането на външната ни сигурност и отбраната на териториалната ни целокупност, паралелно с съществуването на големия политически, стопански и боен капацитет на НАТО, изисква непрестанно да развиваме националните качества за защита и да даваме още повече образец за съюз на взаимност, съобщи Александров от името на парламентарната група.

В декларацията се честити и професионалния празник на военните 6 май.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР