За първия мандат сме казали, че не можем да го

...
За първия мандат сме казали, че не можем да го
Коментари Харесай

Христо Иванов за спора си с Радев за Украйна: Беше неудачно

За първия мандат сме споделили, че не можем да го подкрепим. Сериозният диалог ще бъде за втория мандат. От " Продължаваме промяната " ще дефинират каква ще е формулата, тъй като те ще са мандатоносителя. Това показа пред публицисти съпредседателят на " " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския след края на консултациите при президента за сформиране на държавно управление.

Той отхвърли да разяснява към този момент по какъв начин биха постъпили от Демократична България с третия мандат, уточнявайки, че това ще стане ясно чак когато се разбере какво ще стане с първите два.

Третият мандат е спешен, ексклузивен. Нека първо да забележим какво ще се случи с първите два мандата, уточни Иванов.

По думите му промени в Изборния кодекс е несериозно да се разискват в границите на седмица, каквото предложение направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Една седмица е несериозно за Изборния кодекс. Нека да го проведем по сериозен метод, другояче се основава усещането, че някой се пробва да си приготви изборната система и да отиде на избори. Внесено е предложение за Демократична България и Политическа партия, само че със период за деяние един месец, напомни Иванов.

Накрая съпредседателят на Демократична България сподели и няколко думи за опълчването му с президента Радев за военната помощ за Украйна.

Нашите разлики са известни. Но това изясняване на връзките ми се стори неуместно, тъй като хората чакат да беседваме за държавно управление. Но от време на време има повече страсти в политиката, изясни Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР