За първи път в Ямбол се проведе инициативата Коледна елха

...
За първи път в Ямбол се проведе инициативата Коледна елха
Коментари Харесай

Ямболлии изпълниха желанията на деца от центрове за настаняване

За първи път в Ямбол се организира самодейността „ Коледна елха на желанията ", която съумя да усмихне петдесет и четири деца от ямболските центрове за настаняване от фамилен вид и предпазени жилища. В постройката на Община Ямбол, коледната елха беше украсена със специфични картички, на които малчуганите бяха написали своите стремежи. Благотворителната самодейност беше подкрепена от десетки жители, които за няколко дни съумяха да изпълнят желанията на децата. В навечерието на християнските празници, подаръците бяха предадени от кмета на Ямбол Валентин Ревански и неговия заместител Енчо Керязов, които също поддържаха акцията.

Кметът на Ямбол благодари на всички, които се включиха в самодейността и направиха празниците на децата по-специални, като акцентира, че ямболлии още веднъж потвърдиха, че са сърдечни и положителни хора. Община Ямбол благодари на печатница " Диагал Принт " за безвъзмездното печатане на картичките за елхата. Подарък за всяко дете направиха и членовете на футболния фен-клуб на ЦСКА " Команд-Ямбол ".

Инициативата " Коледна елха на желанията " ще продължи и през идната година, с цел да носи наслада и усмивки в живота на още повече деца в Ямбол.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР