За първи път в София ще се проведе АТЕСТ Експо,

...
За първи път в София ще се проведе АТЕСТ Експо,
Коментари Харесай

За първи път в София! Изложение на едра строителна техника

За първи път в София ще се организира АТЕСТ Експо, което се провежда от Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ). До предходната година ревюто беше част от Международен панаир Пловдив. От 2022 година то ще се организира в границите на Архитектурно-строителна седмица, която продължава от 30 март до 02 април 2022 година в Интер Експо Център.

В ревюто ще вземат участие всички членове на асоциацията, които са най-големите вносители на едра строителна и земеделска техника в България. Те реализират над 80% от продажбите на нова машинизация у нас, която е основна за развиването на строителния и земеделския бранш и за минната и добивната промишленост в страната. По време на ревюто на повърхност от повече от 6 000 кв. м. членовете на АТЕСТ ще показват модели - последна дума на техниката за строителството и земеделието.

През изпълнената с провокации 2021 година членовете на АТЕСТ регистрират растеж на оборота, който при другите компании варира от 25-30% до 70% спрямо 2020 година. Те регистрират и покачване на продажбите на строителна и земеделска техника, което варира от 40% до 70% като през годината бяха продадени повече от 600 машини.



 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР