За първи път в историята на шоуто един от Съквартирантите

...
За първи път в историята на шоуто един от Съквартирантите
Коментари Харесай

Извънредно положение във Вип Брадър! Един от съквартирантите направи немислимото

За първи път в историята на шоуто един от Съквартирантите ще се опита да избяга от Къщата. За задачата беглецът ще употребява специфичната капандура на Сашка Васева, а по какъв начин се стигна до това коренно решение и какви ще бъдат следствията, следва да разберем.

По подигравка на ориста, задачата, която имаше за цел да извиси духовно Съквартирантите, ще се трансформира в мотив за невиждани дейности от тяхна страна. След отхвърли на Сашка да изпъни своята част от поставената задача, Мегз също разгласи на звездите, че не може да върви с монашеските облекла няколко дни, тъй като това ще се отрази отрицателно на бизнеса ѝ. Тази вечер ще забележим по какъв начин дизайнерката ще остане непоклатима в решението си, даже след молбите на останалите и многократните предизвестия от Big Brother, а това ще го принуди да вземе крайни ограничения.

Големият брат ще наложи нечувани наказания, а бедственото състояние в Къщата ще изправи Мегз пред голямото неодобрение на групата.

В невиждания безпорядък, който ще завладее Къщата, един от Съквартирантите ще се опита да омиротвори останалите, само че в опитите си единствено ще успее да си навлече гнева на някои от тях. Това ще го накара да вземе извънредно решение и той ще избяга през специфичната капандура на Сашка Васева. Ще се оправят ли звездите с изключителното състояние и ще съумеят ли да върнат беглеца назад в Къщата?

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР