За първи път в историята на риалити шоуто Фермата“ феновете

...
За първи път в историята на риалити шоуто Фермата“ феновете
Коментари Харесай

Фермери се срещат с фенове

За първи път в историята на риалити шоуто „ Фермата “ почитателите ще имат опцията да се срещнат с участниците и водещите, седмица преди огромния край на 16 декември. Настоящи и към този момент напуснали фермери от четвърти сезон ще се съберат дружно отвън рамките на стопанството, с цел да се срещнат персонално с най-верните си фенове в столичен мол, където утре ще се организира събитието.
Специално за срещата на 8 декември от фермата по изключение ще излязат всички, които към момента са част от конкуренцията за огромната премия от 100 хиляди лв., както и отпадналите от шоуто играчи и известни участници.
В комерсиалния център феновете на формата ще могат персонално да поговорят и да се снимат с вокалиста на група D2 Деян Каменов – Дидо, с емблематичния Ивайло Караньотов, както и със специфичния посетител от предишния сезон – волейболната звезда Владо Николов. Домакини на срещата с почитатели ще бъдат водещите Иван и Андрей, дружно с основните герои в онлайн риалити поредицата „ Горан и фермерите “ Горан Иванов и Ваня Джаферович.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР