За първи път от пет години, пътищата на родината отново

...
За първи път от пет години, пътищата на родината отново
Коментари Харесай

Google Street View отново в България

За първи път от пет години , пътищата на родината още веднъж ще бъдат снимани от колите на Гугъл. От 2013 година България е една от 85-те страни, които попадат като територия в приложението Street View.

То е допълнение към картите и разрешава по-лесна навигация, показвайки по какъв начин наподобява в реалност мястото, което търсим, посредством 360-градусови изображения .

 Снимка 363051

Но за пет години доста неща са се трансформирали. Както в градовете, по този начин и отвън тях. Това води до все по-чести обърквания. А от Гугъл взеха решение да се поправят, пускайки още веднъж колите си, оборудвани с камери. Това ще се случи в границите на два месеца, като стартът е на 25 юни.

Този път акцентът ще е върху извънградските пътища . И сигурно и при тази дълга обиколка на България камерите ще се натъкнат на много необикновени гледки. Но Street View употребява технология за замъгляване на лицата на хората и номерата на колите .

 12 странни фотоси от Гугъл Street View
12 странни фотоси от Гугъл Street View

По света се случват какви ли не неща

Въпреки това, в случай че инцидентно се припознаем в някоя от новите фотоси, постоянно можем дс подадем сигнал, с цел да бъде отстранена. Но по-добре просто да помахаме на камерата, когато мине около нас. Тук може да забележим по кое време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР