За първи път от много години насам част от най-обичаните

...
За първи път от много години насам част от най-обичаните
Коментари Харесай

Уникален концерт с любими звезди ще зарадва варненци! Не го пропускайте

За първи път от доста години насам част от най-обичаните български реализатори ще пеят на една сцена във Варна. Концерт-спектакълът е на 30 ноември 2018 и в програмата му са включени обичани български естрадни и известни песни.

Някои от изпълнителите не са излизали онлайн пред феновете си във Варна от години - като ТОНИКА Сухопътни войски, които ще се показват дружно с Ваня Костова, група ТРИК с емблематичното присъединяване на Етиен Леви, " момчето, което приказва с морето " Панайот Панайотов, Нели Рангелова, която преди дни означи 40 години на сцена с величествен концерт в София.

Останалите реализатори са  Веселин Маринов, Силвия Кацарова, Трамвай №5, Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Маргарита Хранова.

Специално аранжирана хореография ще добави представлението по време на всички осъществявания. Над 30 танцьори от танцова школа " Електра " ще се постараят концертът да се трансформира в театър.

Водещ на над 3-часовата стратегия ще бъде различен любим на публиката – Георги Мамалев. Освен със скечове и радостни истории, той също се готви да изпее няколко от емблематичните шлагери на НЛО.

Малко преди Коледа този неповторим концерт-спектакъл ще ви придвижи в света на музиката посредством българските песни, които от дълго време са се трансформирали в класика. Ще си напомним какъв брой е значима хармонията сред качествена музика, текст и аранжимент!

Концерт-спектакълът " Любимите песни " е неповторимо прекарване, което безусловно би трябвало да споделите и с другари!

Билетите към този момент са в продажба и могат да бъдат закупени от всички каси на EasyPay,  онлайн на EpayGO или на касата на Двореца на културата и спорта във Варна. За да си гарантирате положителни места, не чакайте последния миг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР