За първи път българин застава начело на софийското подразделение на

...
За първи път българин застава начело на софийското подразделение на
Коментари Харесай

Българин оглави за първи път подразделението на Lufthansa Technik Group в София

За първи път българин застава отпред на софийското поделение на международния водач за ремонт и поддръжка на самолети, самолетни съставни елементи и мотори Lufthansa Technik Group. Преслав Милчев поема позицията на основен изпълнителен шеф на „ Луфтханза Техник София “ от септември тази година. 

Милчев стартира пътя си в „ Луфтханза Техник София “ още през 2008 година. Тогава е част от главния екип, управляващ развиването и разрастването въз основата на компанията у нас. Поставя основите на звеното „ Планиране и инженеринг “ към Lufthansa Technik Base Maintenance Division. До 2021 година заема разнообразни мениджърски позиции в базите в София и Хамбург. Преди да се завърне в „ Луфтханза Техник София “ при започване на месеца като основен изпълнителен шеф, Милчев прекарва последните години като шеф „ Поддръжка и инженеринг “ в Brussels Airlines. В живота, както и в бизнеса, неговото мото е че там където другите виждат провокации, той намира благоприятни условия. 

„ За тези 15 години успяхме да превърнем „ Луфтханза Техник София “ във водещ център за самолетни поправки за превозвачи от Европа, Близкия изток и Северна Африка. Компанията се нарежда като безапелационен водач в сферата си, а образованията ни трансфораха голям брой чиновници в експерти с необятни благоприятни условия. Като основен изпълнителен шеф се надявам да продължа развиването на компанията и да утвърдя още повече позицията на българското звено на Lufthansa Technik Group “, споделя Милчев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР