За първи път, ама наистина за първи не сме на

...
За първи път, ама наистина за първи не сме на
Коментари Харесай

Халваджиян: Винаги ще критикуваме! Такива сме си ние!

За първи път, но в действителност за първи не сме на последно място в някоя ранглиста, а сме в челните места в предварителната защита! Гледам суматохата в Испания, Англия, Франция... закъсняха! И да, това заслужава възторженостти!

Дори не си даваме сметка, до каква степен можем да стигнем! Знам, че сме родени критици! Знам, че в случай че нямаше ограничения щяхме да подлагаме на критика! Знам, че и при взети ограничения отново ще подлагаме на критика! Ще подлагаме на критика, че ограниченията са скапани или ще подлагаме на критика, тъй като ограниченията са прекомерни!

Винаги ще подлагаме на критика! Такива сме си ние! Но този път истината се вижда с просто око! Трябва да си извънредно преднамерен, с цел да го отречеш!!

Със здравната предварителна защита държавното управление се оправя съответно! Това е мнението ми на база на обстановката, която следя по света! Никое държавно управление не е квалифицирано за сходна обстановка и напряко съм изумен и прелестно сюрпризиран от обстановката в България!

Сега обаче чакаме и съответни стопански ограничения! Трябва конкретика! Прекалено общо се приказва сега, а трябват незабавни решения, тъй като към този момент много хора и бизнеси не работят!

Смятам, че би трябвало да се направи и народен стопански щаб, който непрекъснато да работи по тези въпроси! Кризата ще свърши! Пандемията ще завърши! Правилните стопански ограничения в този момент ще спасят бизнеса и стопанската система след това!

Като споделям в този момент, желая да кажа незабавно! И за това няма време! Спешно е! Национален щаб от икономисти!

Пазете се! Бъдете положителни и стойте у дома! /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР