За пълноценен сексуален живот можем да говорим тогава, когато мъжът

...
За пълноценен сексуален живот можем да говорим тогава, когато мъжът
Коментари Харесай

Сутрешен секс - тайната на успеха в живота!

За пълностоен полов живот можем да приказваме тогава, когато мъжът и дамата са подготвени на драго сърце да се заемат със секса при всяко пораждане на предпочитание у единия от сътрудниците, без за това да са нужни някакви предварителни ангажименти и непотребни терзания.
Това пък е пътят към щастливата дълготрайна връзка и щастливото семейство, настояват експертите в фамилните връзки. Трябва да тръгнем от обстоятелството, че сексът има грамаден енергиен капацитет. Жена, която непосредствено и искрено приказва какво желае още в мига, в който у нея се появи предпочитание, става извънредно притегателна мощ за мъжа. Тя деликатно направлява колегата, споделя, когато се нуждае от гальовен и лек метод, и когато ѝ е нужно по-грубо и твърдо отношение.
Няма неприятно в половите мечти – те също носят задоволство. Такава жена без терзание се разкрива пред мъжа, разрешава му да я докара до стремежи оргазъм. Редом до такава жена всеки мъж стартира да получава същинско наслаждение от целия развой. И едвам когато дамата е изцяло задоволена, идва нейното време – тогава тя може да подари на колегата си паметен оргазъм.
Сексът, при който и двамата сътрудници с почитание се отнасят към желанията и фантазиите на другия, а по този начин също с възторг удовлетворяват половите му потребности, има в действителност грамаден енергиен капацитет. За реализация на фантазиите можете да употребявате какви ли не средства – може да пробвате ролеви игри, полови играчки, разкрепостени еротични костюми, изобщо каквото ви е по усета. От моя опит мога да кажа, споделя Ясницкая, че колкото по-открит и разкрепостен в секса е един човек, толкоз той е по-успешен във всички сфери от живота. Това е потвърдено. Това го виждам в 99% от случаите в моята процедура, безапелационна е Ясницкая.
Има ли значение времето, в което вършим секс? Кога ще се получи по-добре? На този въпрос верен отговор в действителност няма. При всеки се получава друго, според от житейските условия. Все отново, споделя Анна Ясницкая, утринният секс има своите значително позитивни страни.
В живота ни нормално се случва по този начин, че отделяме време за секса преди сън. За мнозина за това е нужна подобаващата фамилна обстановка: належащо е да се приключат работните и домашните задания, да се поддържа връзка с околните, да се приспят децата и едвам тогава да се прави обич, в случай че още се държите на крайници. Получава се по този начин, че на фона на всеобщата отмалялост става малко комплицирано да се осъществят и удовлетворят половите потребности.
Изследвания потвърждават, че най-полезният сън е от 22 часа до среднощ. След 2 часа пък коефициентът на полза на съня внезапно пада. Така че какво да вършим? Изморени физически и прочувствено от деня, когато организмът ни разумно се настройва за сън и възобновяване на виталните сили, забавя се и се успокоява сърцетуптенето, ние си спомняме, че би трябвало да осъществим и съпружеския си дълг. Логично е да се допусна, че в такава обстановка сексът няма да е най-удачният.
Той може да се окаже незадоволително натоварен, а оргазмът – незадоволително ослепителен. За жал това може да се трансформира в хронична полова незадоволеност. Още повече че нощните натоварвания още по-силно изцеждат организма и от насъбраната отмалялост сексът повече се асоциира със загуба на сила, в сравнение с с приемане на наслаждение.
С времето това може да докара до неспокойствие у единия или у двамата сътрудници, до кавги, обиди, обвинявания по всевъзможен мотив, до още по-голяма загуба на сила и изстудяване на връзките.
Покрай физическия аспект на нещата има и психически. За пълноценното задоволство на половите потребности е належащо сътрудниците да се концентрират върху процеса и изцяло да се потопят в него. Това може да се окаже проблематично, защото в продължение на деня в главата на човек се натрупват прекомерно доста информация и мисли, които пречат на процеса на концентриране в секса.
При регулярно недоспиване сътрудниците стартират да нервничат, да бързат, с цел да икономисат времето, което, от една страна, редуцира продължителността на половия акт, а, от друга, утежнява качеството на секса. Много наши мечти остават неосъществени.
Какво демонстрира картината, в случай че разгледаме заниманието със секс рано сутринта? Американски учени са стигнали до извода, че утринният секс въздейства позитивно върху качеството на живота като цяло и ни оказва помощ да бъдем по-успешни във всяко начинание. В хода на редица проучвания излиза наяве, че огромна част от интервюираните, които регулярно вършат секс заран, заемат високи постове в служебната подчиненост и забележително състояние в обществото.
Смята се, че сънят, който способства за възобновяване на физическото и психическо положение, продължава до 5 сутринта. Затова експертите поучават ранното пробуждане да ви стане табиет – може да поспите най-вече до 6. Ако спите до по-късно, надали ще се чувствате по-добре. За сметка на това след пробуждане можете да вършиме секс – той ще се окаже изключително потребен, в случай че се трансформира в хубава привичка за вас и го вършиме на драго сърце. Имайте поради, че събуждайки съзнанието си от сън, вие будите и вашето тяло.

Сутринта
Тялото на дамата е по-отзивчиво към ласките, а мъжът може да реагира по-уверено на тях. Доказано е. Доказано е още, че в 7 сутринта стартира двучасовият интервал на оптимално високо равнище на тестостерон у мъжа. Благодарение на това той може да встъпи решително на арената на любовта, а дамата пък може напълно да се наслаждения на процеса. В съпоставяне с нощния секс утринният води до по-малко загуба на сила. Емоционално вие чувствате прохлада, главата ви още не е натоварена с мисли и задания и не ви пречи да се наслаждавате изцяло един на различен.

След сън
Състоянието е в действителност вълшебно и интимно – може без терзание да си говорите за всичко, какво и по какъв начин желаете, а и незабавно да го изпробвате. Към това прибавяме обстоятелството, че сексът заран дава положително натоварване на главните групи мускули, заменя дихателната гимнастика, усъвършенства кръвообращението. Така се получава едно в действителност пълноценно начало за деня. Да не приказваме, че се изхвърля голямо количество ендорфини – хормоните на щастието, покачват се имунитетът и стресоустойчивостта.
Като цяло мога да отбележа от работата си с клиенти, че всички тези, които са пробвали секса заран, усещат прилив на сили, усъвършенствано въодушевление и вътрешно успокоение денем, разяснява Анна Ясницкая. У дома общуването на такива хора става по-топло, връщат се любовта, уважението и взаимното схващане. Децата също наподобяват спокойни и доброжелателни, стават открити в връзките си с родителите. Това е по този начин, тъй като на децата се отразява фактът, че заран и вечер те виждат своите родители спокойни и щастливи, усещат тяхната сила и това ги зарежда с убеденост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР