За осем отбора мечтата за титлата в Шампионската лига ще

...
За осем отбора мечтата за титлата в Шампионската лига ще
Коментари Харесай

WINBET предлага бонуси при продължения и дузпи в осминафиналите на Шампионската лига

За осем тима фантазията за купата в Шампионската лига ще угасне след първия кръг на елиминациите. Реваншите в осминафиналите в Шампионската лига стартират във вторник, а WINBET предлага специфични бонуси, в случай че в някой от мачовете се стигне до продължения и/или осъществявания на дузпи.

Регистрираните консуматори на платформата
winbet.bg могат да вземат участие в промоцията с единични залози на стойност най-малко 20 лева и при коефициент най-малко 1.30 за някой от мачовете. Залозите би трябвало да са направени преди мача и да не се употребява функционалността „ Кеш-аут “. Ако в мача, за който е подложен залогът се стигне до продължения, играчът ще получи бонус от 20 лева за безвъзмездни залози в секция Спорт, а в случай че се стигне до осъществяване на дузпи – бонусът ще бъде 50 лева

Ювентус – Порто: Юве мачка всекиго на домакински терен

На книга това изглеждаше сигурен четвъртфинал за Ювентус, само че две заспивания при започване на всяко полувреме в първия мач пообъркаха проектите. От друга страна, „ Старата госпожа” е безупречна вкъщи този сезон. Барса и Фиорентина са единствените, спечелили в Торино, а с изключение на тях единствено още Аталанта си потегли с точка. Обратът против Лацио в събота бе добра подготовка за търсеното против Порто. Победата на Ювентус е с коефициент 1.47, а хендикапът Ювентус -1.5 с излаз единица е оценен на 2.30. За облага от промоцията за продължения и дузпи ще ви би трябвало резултат 2:1. Коефициентът за него е 8.20.

Борусия Д – Севиля: Ново голово шоу наподобява обезпечено

Трудно е да заложиш против тим, който е вкарал три гола като посетител на Севиля, само че времето от първия мач сподели ясно две неща: испанският отбор е в сериозна домашна рецесия, само че против Дортмунд казусът е да се означи един път – след гол за Севиля нормално следва потоп. С травмата на Буну, на Севиля ще се наложи да разчита в рамката на вратата на нежелания Вацлик, който ще напусне отбора през лятото. Проявите му през предходната седмица обаче бяха, меко казано, неубедителни при отпадането от Барса за купата и при провалянето от слабака Елче в Ла Лига. Борусия пък наивно разпиляха два гола преднина против Байерн и по този начин споделиха „ сбогом “ и на шампионските си илюзии. „ Жълто-черните” остават любимец и успеха е оценена на 2.19. Головете наподобяват обезпечени. Коефициентът за Борусия Д над 1.5 е 1.75. А за резултат 2:3, който ще докара до продължения – 26.00!

Пари Сен Жермен – Барселона: Барса е в напредък, само че пасивът е прекомерно огромен

Барселона е в необикновен напредък. Достигна финала за купата след страховит поврат против Севиля, редуцира изоставането от водача в Ла Лига на единствено три точки, а клубът има и нов президент. Емоционалният напредък щеше да е нещо страхотно… в случай че не бяха трите гола пасив от първия мача против ПСЖ. Да, преди четири години Барса се върна от 0:4 против същия противник, само че тогава имаше препълнения „ Камп Ноу” разполагаем. В постапокалиптичната тишина на „ Парк де пренс” няма да е същото. За Барса това е мачът на седмицата (в Ла Лига следва привидно протоколно домакинство на слабака Уеска в понеделник), а успеха няма да е единствено за авторитет. Каталунците имат повече защо да играят и в случай че се доверите на възхода им – двойката е с коефициент 3.00. А в случай че вярвате в чудеса: резултат 1:4 е с коефициент 50.00!

Ливърпул – Република България Лайпциг: Ливърпул е без гол вкъщи към този момент над 300 минути

Историята е твърда: Ливърпул в никакъв случай не са били отстранени след победа в първия мач и стандартното мислене споделя, че при задатък от 2:0, продължаването напред за Ливърпул е несъмнено. Но осем следващи мача без победа, шест следващи загуби и над пет часа без вкаран гол оставят вратата пред Република България открехната. Куриозно е, само че сега почитателите на „ червените” биха приели с удоволствие и резултат 0:1, който също ще им остави късмет за трофей този сезон. След загубата в първия мач, Република България стигна полуфинал за купата на Германия и взе три следващи победи в Бундеслигата. Така че в сряда няма неосъществим излаз. Но при головата суша на Ливърпул залогът най-малко един от двата тима да не означи е обоснован (2.20). Ливърпул под 1.5 гола е 1.75, а Ливърпул без гол – 4.00. И не забравяйте: За да има продължения е нужна победа на Република България 0:2, коефициентът за която е 17.00.

Манчестър С – Борусия Мьонхенгладбах: Всичко наподобява предрешено

Нещата наподобяват пределно ясни след 2:0 за Сити в първата среща. Но неделната загуба от Юнайтед в градското дерби поприземи „ гражданите”. Сити разбираемо са любимец, само че в случай че смятате, че Гладбах могат 0:2, то коефициентът е… интресен: 101.00!

Реал Мадрид – Аталанта: Реал не е печелил елиминационен мач вкъщи от три години

Един от най-реалистичните разновидности за продължение. Дори с човек повече, Реал изпитваше родилни страдания в първия манш и едвам в 86-ата минута счупи нулата. „ Кралете” не са имали мач без гол от 9 януари, а в Мадрид – от 17 октомври предходната година. За продължения е нужна победа на Аталанта с 0:1, която е с коефициент 12.00, което не наподобява чак толкоз необикновено.

Байерн – Лацио: „ Кризата” на Байерн завърши бързо

С 4:1 Байерн реши всичко още в Рим и удостовери упованията, че рецесията в тима е по-скоро мираж. Иска се освен това от знамение за продължения. Байерн не е допускал четири гола вкъщи от лудия мач с Хайденхайм за купата (5:4 на 3 април 2019 г.), а в европейски мач – от злощастния полуфинал с Реал (0:4) на 29 април 2014 година Ако Лацио го направи – коефициентът за 1:4 е още веднъж чудното 101.00.

Челси – Атлетико М: Водачите в Ла Лига нямат кошмари на „ Стамфорд Бридж”

Другият реален откъм упования за продължения мач в осминафиналите. Атлетико има потребност от победа с 1:0, която е с коефициент 8.40. „ Дюшекчиите” са гостували три пъти на „ Стамфорд Бридж”, като имат победа и тъждество в последните два конфликта.

И не забравяйте, със
залози на обща стойност 50 лева в секция Спорт на winbet.bg, вие печелите един ваучър за присъединяване в жребия за автомобил или парична награда от Голямата MINI бонус игра на WINBET. Срокът за трупане на талони изтича в 20:00 ч. на 29 март, а жребият единствено час по-късно в същият ден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР