За огромна дупка - отворила се по средата на булевард

...
За огромна дупка - отворила се по средата на булевард
Коментари Харесай

Дупка кладенец се пръкна по средата на булевард. Само за риба! СНИМКИ

За голяма дупка - отворила се по средата на бул. " Христо Ботев " в град Сливен, споделя угрижен консуматор в обществената мрежа фейсбук.

Създателят на поста във фейсбук написа: " Ние в Сливен си имаме бунар по средата на бул. " Христо Ботев "! "

От споделените фрагменти излиза наяве, че дупката - кратер е с солидни размери, които са причина за пораждане на произшествия с транспортни средства, преминаващи по булеварда.

От мненията на другите консуматори се схваща, че дупката е на повече от една седмица, а също по този начин, че това не е индивидуален случай, а има още няколко такива в Сливен: " И в кв. " Клуцохор`` има такива кладенци, аз зная за два - до бл. 19 и бл. 20 ", осведоми Лили Куртева.

Ето и какво гласят другите мнения на възмутените консуматори:

" Този бунар може да се окаже доста рисков за близките, би трябвало да се вземат ограничения, в този момент е бунар, след няколко дни може да се окаже кратер. Във Сливен самата почва е чакълеста на доста места, който е работил на полагане на тръби, доста добре знае защо става въпрос ", написа Илия Митев.

" Риба има ли? ", пита Васил Сивилов.

" Пуснете един огромен сом към 80 кг. След няколко дни място ще му е задоволително огромно ", споделя с подигравка Илия Митев.

" Едно време (до към 50-те), това е било съвсем края на града, дружно с ТУ Болница. Нататък всичко е било лозя, градини. Ако не е спукана тръба, е доста евентуално да е остарял дамар и да е имало бунар ", изяснява Васил Георгиев

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР