За обезмаслителите знаем, че са ефективно средство за почистване. Обикновено

...
За обезмаслителите знаем, че са ефективно средство за почистване. Обикновено
Коментари Харесай

Той премахва всички петна у дома - няма мръсотия, която да устои на неговата сила

За обезмаслителите знаем, че са дейно средство за разчистване. Обикновено се употребяват за очистване на наслоени мазнини към печката или във фурната.

Има обаче един по-специален артикул, който има чудотворната мощ да почиства всяка повърхнина до искра, в това число и такава с меко покритие, каквито са облеклата да вземем за пример. Този артикул заслужава уместно внимание, тъй като той може да се трансформира във правилен и неизменен ваш асистент в домакниството.

Една история на триумфа

Успехът на се корени в далечното минало. В началото на XX век, в Марсилия, майсторът на сапуни Огюст Рустан патентова формулата, основана единствено на естествени съставки, за производството на фамозния марсилски сапун, отличаващ се с достоверния си и несравним мирис на непорочност.

Оттогава са минали повече от 100 години, само че и до през днешния ден е синоним на непорочност и успеваемост в Италия и по целия свят. Всеки ден предишното и бъдещето се преплитат в една съвършена композиция, като традицията и нововъведението са станали вродена част от компанията. Това води до създаването на реформаторски почистващи препарати, които всекидневно дават отговор на устрема за добър живот в един чист дом.

Благодарение на своите артикули с марката „ Произведено в Италия “ – от кубчето марсилски сапун до революционния повсеместен обезмаслител – прави почистването по-лесно за милиони консуматори.

Универсален обезмаслител

Ако ти разкажем за всичко това, което прави универсалният обезмаслител, сме наясно, че може да не ни повярваш. Така че, в случай че към момента не си го тествал, те каним да го направиш, тъй като сме сигурни, че единствено едно изпръскване ще бъде задоволително, с цел да преобърне визията ти за разчистване.

Няма нечистотия, която да устои на неговата мощ. Мазнина, трева, тиня, шоколад, загорели замърсявания и хиляди други петна няма да намерят избавление и ще се предадат на неговата успеваемост.

Пробвай го, с цел да почистиш готварския плот, скарата след барбекю с другари, както и за упорити замърсявания от фурната до гаража, в който колата и велосипедът ти ще заблестят като нови.

А, да, може да се употребява и за авансово отнасяне на облекла и обувки, преди да се сложат в пералнята. С две думи, универсалният отговор на всички твои потребности.
Много повече от мултифункционално средство, е в действителност повсеместен както в дома, по този начин и отвън него! Пробвай всички негови разновидности: Марсилия, Лимон, Лавандула и Бикарбонат.

С главата надолу

Технологично нововъведение 

Твоят е още по-универсален и при почистването към този момент няма да ти се постанова да обръщаш къщата с главата надолу. Новата технология Upside-Down във вътрешната част на спрея разрешава флаконът да се употребява извърнат надолу, с цел да доближи до най-скритите места в къщата, недостъпни допреди няколко дни.

Освен това ще можеш да се възползваш оптимално от специфичната му формула до последната капка, като сведеш загубите до най-малко. Използваш го върху каквото и да е, работи където и да е.

Дори и с главата надолу!

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР