За никого от феновете на фолк дивата Емануела, не е

...
За никого от феновете на фолк дивата Емануела, не е
Коментари Харесай

Лошо му се пише на новия възлюбен на Емануела

За никого от почитателите на фолк дивата Емануела, не е загадка, че нито една свекърва не я харесва. Тя постоянно е разказвала за това по какъв начин на 18 години, е била зарязана пред олтара от годеника си. Всичко било проведено, а той просто не отишъл. Обадил й се и я излъгал, че е аварирал. По-късно станало ясно, че е бил заключен в стаята от майка си, която не му дала да се ожени за Емануела.

 

Не е изключено точно това прекарване да се е отразило по някакъв метод на душeвността й и да води до пагубния завършек на връзките й.

Няколко месеца по-късно, Емануела родила. Все отново се оженили с въпросния юноша, само че без женитба и рокля.

Вярва в поверието, че в случай че младоженецът те види с някой от сватбените аксесоари, няма да се омъжиш, защото при нея се случило тъкмо по този начин.

Родителите й желали тя да се занимава с медицина, само че Емануела избрала музиката. Поради тази причина майка й и баба й не й проговорили цели четири години.

Бракът й с младоженеца дезертьор пък изкарал едвам 9 месеца – време, през което свадите били всекидневие. Накрая решила, че не е добре за детето й да пораства в такава конюнктура и се разделили. Бащата на сина й Христо пък не запомнил напълно за съществуването му. Днес той е 24-годишен юноша и съзнателно страни от медиите, обезпокоен от скандалната популярност на майка си. За възпитанието и развъждането си пък е признателен на баба си и дядо си по майчина линия. За разлика от други наследници на изпълнителки от лекия род, Ицо не се забърква в кавги и не печели пари от трафик на бежанци или пък от опиати.

 

Въпреки, че първият брак на Емануела претърпява цялостен провал, тя не стопира да има вяра в любовта и се залюбва със сина на продуцента си Денис Касъмов. И тази й връзка е бурна, а през 2011 година даже се заприказва за женитба, само че този път тя бе тази, която избяга от олтара, откакто се усъмни в мъжествеността на Денис.

 

Самата тя признава, че с тази си връзка е паднала доста ниско и добавя, че не обичала Денис или пък може би единствено първоначално. Не смеела да се раздели с него обаче, с цел да не пострада кариерата й. Това за сватбата били негови заболели мечти, а приятелките й се шегували, че той й е жена, защото тя се грижела за него като мъжът в фамилията.

 

Следва връзка с предприемача Слави Транспорта, който обаче отхвърли да има нещо общо с нея, до момента в който тя гордо заявяваше, че го е зарязала. Всъщност двамата имали къса сексафера, на която Слави не гледал съществено. По-късно Емануела го дефинира като „ най-големия селяндур “.

 

Следващият в листата е Никола Стоянов, с който се залюби през 2012 и небрежно се омъжи за него. Бракът им обаче просъществува едвам 4 месеца, а приятелите настояват, че причина за раздялата им станал фактът, че отказала да му роди дете.

Въпреки това, не той, а Емануела подала документи за бракоразвод, защото желала да затвори тази страница от живота си час по-скоро.

 

След развода им, певицата от лекия род съблюдава традицията и стартира да плюе по него по изявленията, обвинявайки го, че пиел, биел я, губел надзор, изневерявал й…

 

Тук идва редът на сина на олигарха Динко Динев – Димитър, с който драмата бе още по-голяма. Емануела небрежно забременя от него и роди, след което започнаха проблемите. Първо бяха дружно, след това се разделиха, той ту я биеше, ту се обичаха безумно… Емануела даже стартира да го упреква намерено, че малтретирал сина им, а ден по-късно сама отхвърли информацията. 

 

След милионерския правоприемник пристигна редът на Мартин Николов – Елвиса. И тази й обич бе бурна и на приливи, и отливи. Въпреки свадите посред им, двамата изкараха дружно цели 5 години. За изпроводяк, Емануела го назова „ незает алкохолик с психологични отклонения “. Мартин обаче не отвърна на нападките й и не я нагруби нито един път.

 

Истината е, че през годините, Емануела следва еднакъв сюжет и единственото, което сменя, се основните герои. Хубавото в цялата работа е, че идващият в живота й може да е наясно какво го чака след раздялата.

Както към този момент стана ясно към днешна дата, тя има връзка с колегата си в „ Денсинг Старс “ Иван Карастоянов.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР