За никого не е тайна, че консумацията на алкохол не

...
За никого не е тайна, че консумацията на алкохол не
Коментари Харесай

Ето какво ще се случи, ако пиете по една чаша червено вино вечер

За никого не е загадка, че потреблението на алкохол не предлага изключително огромен набор от потребни субстанции. Даже в противен случай - колкото по-често се отдаваме на този недостатък, толкоз по-висок е рискът от отключване на редица здравословни проблеми, някои от които водещи до тежки затруднения. 

Червеното вино също, несъмнено, попада в групата на алкохолните питиета, само че за разлика от " твърдите " питиета, ежедневната консумация на чаша алено вино освен че не вреди, само че и оказва извънредно благотворно въздействие върху цялостното ни здравословно положение. 
За какво е потребно аленото вино?
Едно от най-дълбоко впечатляващите съставки на аленото вино е наличието на полифеноли. Действието им е толкоз безотказно, че би било голяма неточност, в случай че обърнете тил на луксозното алено пиво.

Именно полифенолите се славят с противовъзпалителното си деяние и отбраната си, която оказват на сърдечно-съдовата система от отключване на разнообразни възпалителни процеси, които биват причина за протичането на болестните процеси в човешкия организъм.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР