За никого не е тайна, че Дженифър Лопес притежава страхотен

...
За никого не е тайна, че Дженифър Лопес притежава страхотен
Коментари Харесай

Роклята, с която Джей Ло превзе Италия

За никого не е загадка, че Дженифър Лопес има страховит жанр, само че европейската Джей Ло към този момент се издига на напълно друго равнище.

Освен в случай че не живеем в пещера, сигурно сме видели фотосите на поп дивата, която кръстосва Париж, държейки за ръка своя обичан Бен Афлек... с убийствени облекла. И до момента в който той се завърна в Съединени американски щати, тя продължава да ни пленява със зашеметяв външен тип по улиците на Европа, само че вместо в Града на любовта, в този момент тя притегля погледите в Италия.
 Джей Ло, Бен Афлек и какъв брой костват роклите на актрисата за медения ѝ месец
Колко костват роклите на Джей Ло за медения ѝ месец

Приковаха вниманието в Париж

Виждаме актрисата от " Омъжи се за мен " да носи бяла мини рокля на Dolce & Gabbana с А-силует, с кокетни презрамки, вързани на панделка на рамената. Самата рокля е изрусивана с ярко-червени цветя и други наситени флорални претекстове. Модел, който доста припомня за този на Oscar de La Renta, който звездата бе избрала да облече по време на бягството си с Бен в Париж.

Прическата ѝ е семпла - прилежно прибрана на кок коса, и е идеално решение италианската горещина. А по този начин на фона на откритото ѝ лице се открояват и дребни обици-халки в златисто. Златни са и гривните, които Лопес носи на китките си, държейки плетена чанта Hermes.

Слизаме по-надолу по тялото ѝ и стигаме до глезените ѝ, с цел да видим елегантните каишки, които придържат високите платформи Gucci, които Джей Ло носи. След което още веднъж насочваме взор нагоре и откриваме един от наложителните ѝ детайли във визиите ѝ - чифт от безбройните огромни слънчеви очила.

Цялият външен тип на певицата крещи " Лято в Италия ". Напълно подобаваща за лек обяд по време на релаксиращ ден на красивия остров Капри.

А ние обръщаме специлано внимание на сантименталната ѝ рокля с цветя, която би направила усещане на всеки и на всички места. Кокетното облекло е на Dolce & Gabbana и коства малко над 1000 $, написа People.

Флоралните претекстове като част от облеклото за лятото постоянно са били на мода. А като прибавим и ярките цветове и закачливи презрамки като тези на роклята на Джей Ло - сами бихме си сътворили един замайващ външен тип.
 5 хрумвания за пъстър френски маникюр за лятото
5 хрумвания за пъстър френски маникюр за лятото

Вдъхновение назаем от Кайли Дженър и Джиджи Хадид

А какво ни е належащо? Смелост, въображение и щипка палавост. Защото на първо място лятната визия е въпрос на чувство за лято.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР