За необвързаните Овни ноември обещава не само интересни срещи, но

...
За необвързаните Овни ноември обещава не само интересни срещи, но
Коментари Харесай

3 зодии, които ще имат късмет в любовта през ноември

За необвързаните Овни ноември дава обещание освен забавни срещи, само че и същински дълбоки връзки

Късметът в любовта е онази мистериозна мощ, която от време на време ни води към пътя, който е в действителност значим за нас. Ноември, със своите вълшебен трептения, дава обещание да донесе доста наслада и благополучие на сантименталните връзки. Нека забележим кои зодии ще имат повече шанс от другите този месец.

Овен (21 март - 19 април)

За необвързаните Овни ноември дава обещание освен забавни срещи, само че и същински дълбоки връзки. Новите запознанства ще се базират както на приятни моменти, по този начин и на прочувствена естетика. За Овните обаче е значимо да не не помнят да управляват своята импулсивност. Релаксацията и вниманието към евентуален сътрудник ще създадат връзката им по-силна. Женените Овни също могат да чакат усъвършенствания в връзките си. Прекарването на време уединено с колегата ви и внимаването към неговите стремежи ще укрепи връзката. Ноември ще даде на този знак способността да улавя настроението на колегата на интуитивно равнище.

Дева (23 август – 22 септември)

Ноември ще даде на Девите изясненост в възприятията и ще ги научи да поемат самодейност в любовта. Сдържаните Деви ще могат да разкрият възприятията си, като се научат да приказват намерено за своите стремежи и мисли. Такава самодейност ще притегли сътрудник, който споделя техните възгледи и характер. За омъжените Деви ноември ще донесе нов кръг в връзките. Откровените диалози с обичаните хора ще ви оказват помощ да разкриете нови аспекти в връзките им. Този месец ще бъде началото на по-дълбоки и по-разбиращи взаимоотношения, което ще направи връзките меки, само че уверени.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирозите, изтощени от ролята си на работохолици, откровено си пожелават същинска, сензитивна обич през ноември. И Вселената ще чуе молитвата им, събирайки ги с някой, който в действителност ще оцени тяхната уникалност. На хоризонта ще се появи нов сътрудник, който може да разпознае най-фините черти от характера им. Семейните Козирози от своя страна могат да подобрят връзките, като прибавят повече комизъм и грижа към тях. Това ще им разреши да се схващат по-добре и да основат нова естетика в връзките.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР