За нас е важно как ни оценяват хората. Демокрацията е

...
За нас е важно как ни оценяват хората. Демокрацията е
Коментари Харесай

Цитат на деня: Демокрацията не е възможна със свободни медии

" За нас е значимо по какъв начин ни правят оценка хората. Демокрацията е мощна с помощта на хората. Има народна власт, в случай че има хора. Демокрацията не е допустима с медии. "

Това съобщи турският президент в тирада пред студенти при откриването на новата академична година в Анкара на 3 октомври. Думите му, представени от в. " Хюриет ", са част от апела му научните и академични среди да поддържат държавното управление му против " интернационалната акция за очерняне " от задгранични медии и университетски среди, написа dnevnik.bg.

" В западните медии има толкоз доста неточна информация за нас! Трябва да работим за това тя да бъде поправена. Нуждаем се от поддръжката на нашите учени в това, което аз назовавам национална акция против всичко това. "

В част от словото си президентът споделил още: " Видях, че тези огромни страни [САЩ и Германия, където той наскоро бе на посещение] се ръководят от медиите, а не от водачите си. Защото когато приказвам с тях, те ми споделят: " Медиите ни споделят това, медиите ни пишат това... " А аз им отвърнах: " Просто забравете медиите, кажете ми какво споделят вашите нации. " Невъзможно е политик да организира солидна политика, в случай че се бои от медиите. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР