За нас е важен диалогът, искаме да чуем гласа на

...
За нас е важен диалогът, искаме да чуем гласа на
Коментари Харесай

Спаси София не отстъпва от кандидатурата на Борис Бонев: Най-подходящ е за председател

" За нас е значим разговорът, желаеме да чуем гласа на всеки общински консултант. От представителите на другите групи се видя, че имаме много общи неща, по които може да работим за София. Отворена е вратата, към момента групите в общинския съвет не са подготвени ", разяснява общинският консултант от групата на " Обединени за София " Цветомир Петров.

" Поканили сме ГЕРБ-СДС да дойдат, те не идват. Разбираме тяхната болежка, че след 18 години ръководство, внезапно ставаш трета мощ. Не желаеме да влизаме в сглобки с никого, желаеме да работим за София. Не е значимо кой от коя политическа мощ е, а какви оферти ще дава в Общинския съвет ", акцентира Петров пред Bulgaria ON AIR.

Запитан дали ще отдръпват кандидатурата на Борис Бонев за ръководител на СОС, той отговори, че никой не я е поставял като насочна точка.

" Може да свърши прелестна работа като ръководител на Общинския съвет. Да кажат какво не харесват в качествата му и за какво няма да се оправи. Търсим поддръжка от безусловно всички. Ще опитаме да продължим диалозите, които започнахме този уикенд. За да се случат нещата, би трябвало да се отпуши работата на Общинския съвет. Искаме да работим и да поемем отговорност, нашата кандидатура е най-подходяща за ръководител ", сподели още Цветомир Петров.

Общинският консултант моли към всички в СОС да поемат своята отговорност и да работят за София и софиянци. Според Петров към момента не са охладнели пристрастеностите от изборите и би трябвало да е ясно на всички, че цупенето в ъгъла не оказва помощ на никого.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР