За нагла кражба съобщи потърпевша в мрежата. На 6 октомври,

...
За нагла кражба съобщи потърпевша в мрежата. На 6 октомври,
Коментари Харесай

Ако разпознаете този мръсник, звънете веднага в полицията СНИМИК

За нагла кражба заяви пострадала в мрежата. На 6 октомври, от магазин във Варна, е била открадната кутията за дарения на дребния Калоян. Престъплението е осъществено към един часа през нощта. На фрагменти от охранителните камери се вижда по какъв начин апашът влиза в обекта и стартира да си избира стока, написа.

После желае от продавачката нещо, което постанова тя да отиде до склада. През това време той се възползва от неналичието й и отмъква кутията с парите.
Мъжът бил облечен с черни облекла, а по време на закононарушението е нахлупил и качулка, което прави разпознаването му още по-трудно.

Потърпевшите се надяват да открият неговата идентичност, а всеки който има информация може да им помогне на телефон 0895735369.
Средствата са били събирани поради потребността от преливане на стволови кафези на детето.

Вижте какво написа още алармиралата за закононарушението Наталия Казакова:

"Тази вечер поста ми ще е обвързван с неприятна новина… Случи се и на нас, на 06.10 беше открадната кутия за дарения на Коки....
Кутията беше сложена в гр. Варна, Магазин Лучано. Някой в случай че може да спомага с разпознаването на крадеца, апелирам да се свърже с мен на тел: 0895735369.

Моля споделете, Нека доближи до повече хора и намерим крадеца ".

За страдание сходни похищения не са необичайност. Често крадци избират да посегнат точно на кутии за дарения, ситуирани в магазини или други обекти. Понякога те биват залавяни, само че постоянно съумяват да се измъкнат с парите и да избягат от правораздаването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР