За момента икономически се движим по-добре от най-лошия сценарий от

...
За момента икономически се движим по-добре от най-лошия сценарий от
Коментари Харесай

И храните трябва да поевтинеят, настоя министър Стоянов

За момента стопански се движим по-добре от най-лошия сюжет от септември месец, а от октомври-ноември инфлацията към този момент върви надолу. С това се похвали в студиото на Българска национална телевизия служебният министър на стопанската система Никола Стоянов.

Той чака поевтиняване, в това число и при питателните артикули. Април месец инфлацията би трябвало да е овладяна, с цел да влезе страната в Еврозоната, добави Стоянов.

180 млн. лева за шест месеца е коствала мярката при горивата на страната. Работна група сега към този момент обмисля критерии за отстъпка за групи хора, разясни Стоянов. Тази работна група би трябвало да формулира критериите, по които компенсацията ще продължи, както Народното събрание реши - за енергийно бедните и за публичния превоз.

В умозаключение министърът разяснява, че за две години " Лукойл " може да работи с съветски нефт, както е съгласно  а спомагателните артикули, които не могат да се складират в България, ще могат да се изнасят и за трети страни - за Украйна и за страни отвън Европейски Съюз.
 България може да изнася нефтопродукти от съветски нефт единствено в Украйна
България може да изнася нефтопродукти от съветски нефт единствено в Украйна

Това е разпоредено в деветия пакет от наказания против Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР