За мнозина, Citroen Xsara е срам от миналото, който не

...
За мнозина, Citroen Xsara е срам от миналото, който не
Коментари Харесай

Един евтин Citroen, който тепърва ще поскъпва

За мнозина, Citroen Xsara е позор от предишното, който не заслужава да носи същата емблема, като DS, SM или C6. Това ненапълно е правилно, тъй като самият модел не е толкоз сполучлив и се характеризира с много дефекти, само че има една трансформация, която несъмнено заслужава внимание. Става дума за Citroen Xsara VTS.

Тази кола остана в сянката на доста по-известния си близнак - Peugeot 306 GTI. Xsara VTS не е толкоз известна, само че е с идентична механика и това я трансформира в доста добра договорка. Освен това, рали предишното на Xsara е неоспоримо, тъкмо както и купите на Себастиан Льоб. За разлика от 306 GTI-6, рядко бива подложена на тунинг осъществявания, само че пък е желан донор на части за тях.
 Един на ниска цена Citroen, който занапред ще нараства

Ето за какво, в този момент е моментът да се купи такава кола и да бъде върната до първичния ѝ искра. Ако несъмнено намерите непокътнат образец. Иначе, моделът разполага с двулитров мотор с мощ от 167 конски сили, което за времето си (Xsara VTS е показана през 1997 г.) е впечатляващ индикатор. Също по този начин си коства да се има поради, че тази кола тежи единствено 1 190 кг.

Истински вълк в овча кожи, който е удобен, добре наподобява и за състезателен young timer е доста, доста на ниска цена. Истинският " воин " обаче би трябвало да е преди фейслифта, т.е. да е образец, създаден преди 2001 година. Според множеството специалисти по-старите VTS-и просто наподобяват по-добре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР