„За мен миналите дни са буквално като кошмар, най-тежките дни

...
„За мен миналите дни са буквално като кошмар, най-тежките дни
Коментари Харесай

Вучич се оплака: Западът му оказвал „голям натиск“ след решението Сърбия да не налага санкции на Русия

„ За мен предишните дни са безусловно като призрачен сън, най-тежките дни в моята професионална работа. Радвам се, че другите хора не усещат това. Приех всички рецензии, забележки, напън. Дори и в Брюксел през 2013 година, когато беше доста, доста тежко, не беше като в този момент “, сподели Вучич, представен от вестник „ Вечерне новости “.

Сръбският президент счита, че през днешния ден срещу Сърбия се води хибридна война и това е последица от обстоятелството, че „ някои съседи не могат да одобряват огромните триумфи на Сърбия в доста области “.

„ Хибридната война се води, тъй като не се радват на триумфите на Сърбия. Това идва от страни от района, които си мислеха, че са решили всичко, влезнали са в Европейски Съюз и НАТО, раздробиха Сърбия и сръбската войска изчезна “, сподели Вучич.

„ И в този момент внезапно Сърбия пораства два пъти по-бързо от тях и по Брутният вътрешен продукт, укрепва армията си и за какво да харесват това “, попита реторично Вучич в Крагуевац при старта на построяването на нова индустриална линия на немска фабрика.

„ Поне в три страни не се занимават с нищо друго с изключение на със Сърбия. А мислите ли, че ще ни честитят, че имаме по-добър клиничен център, в сравнение с в Загреб и Любляна дружно “, сподели Вучич, представен от вестник „ Курир “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР