ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Дамян Лилард претърпя ядрено-магнитен резонанс, за да

...
ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Дамян Лилард претърпя ядрено-магнитен резонанс, за да
Коментари Харесай

Лилард от Бъкс е на ядрено-магнитен резонанс, отборът чака резултати, преди да реши дали той играе в мач 4 срещу Пейсърс

ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Дамян Лилард претърпя ядрено-магнитен резонанс, с цел да се дефинира тежестта на пострадването му на ахилеса и Милуоки Бъкс може ще останат без звездния гард за мач 4 от плейофната си серия против Индиана Пейсърс, сподели треньорът Док Ривърс в събота.

Лилард е в крачка. Той явно куцаше на моменти по време на загубата на Бъкс в Игра 3 от Индиана в петък. Милуоки изостава с Индиана с 2-1 преди мач 4.

Ситуацията с Лилард покачва вероятността Бъкс да останат без него и Янис Адетокумбо в неделя. Адетокумбо не е играл в поредицата, до момента в който се занимаваше с травма на прасеца, която получи в края на постоянния сезон.

Ривърс сподели, че е допустимо Адетокумбо да бъде освободен за игра 4, макар че спря много по-малко от това да уточни, че Бъкс чакаха това да се случи. Той сподели, че Адетокумбо ще премине през „ тежка подготовка “ и от там ще бъде взето решение.

Имаше някои положителни вести в събота, като Ривърс сподели, че Крис Мидълтън – който приключи с най-висо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР