За мен е важно, че съм запазил същият си облик,

...
За мен е важно, че съм запазил същият си облик,
Коментари Харесай

Цветанов: Хората, които гласуват за Републиканци за България, ще са най-голямата ни награда

За мен е значимо, че съм запазил същият си образ, същата сила и не съм се трансформирал. Затова и хората, които потеглиха с мен от предходната партия ГЕРБ и съидейници от Съюз на демократичните сили ми имат вяра. Ние изповядаме едни и същи полезности и това са евроатлантическите, както и дясната политика, която ще прави Републиканци за България.

Това разяснява в изявление за Подбалкански новинар ръководителят на партията Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„ Аз считам, че хората, които гласоподават за Републиканци за България, ще са най-голямата премия, която можем да получим “, съобщи Цветанов.

Какво е постоянно да си бил победител и в този момент да се бориш да победиш, запитан бе Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. „ Смятам, че бариерата за влизане в Народното събрание не съставлява никакъв проблем за Републиканци за България, тъй като това, което направих и знам, че би трябвало да се направи за една новосформираща партия е, да има хоризонтално покритие в страната и да може да взе участие във всеки един избор, който следва – било частични или постоянни избори, които се организират на всякакво равнище “.

„ Това, което вършим сега е да се подготвим на първото предизвикателство за частичните избори, които предстоят на 28 февруари. Ние сме една от дребното партии, които ще участваме на тези избори и считам, че ще бъдем един сериозен знак къде ще бъде Републиканци за България един месец преди осъществяване на парламентарните избори. На тези частични избори, които ще се проведат в 12 места, ние се надяваме да спечелим от 3 до 4 изборни победи за локалната власт, с цел да можем фактически да покажем, че сме подготвени за парламентарни избори. Надявам се, че ще имаме резултат над 350 000 гласа на парламентарните избори “, сподели още Цветанов, представен от пресцентъра на Републиканци за България.

„ Досега практиката през тези 30 години народна власт, след парламентарни избори демонстрира, че постоянно се е съставяло държавно управление, по този начин, че тази черна прогноза, която дават някои и споделят, недейте да гласувате, или внимавайте какво ще вършиме, няма да има държавно управление, това е отново един от методите да бъдат демотивирани изборите. Нека да си напомним, че пандемията и това което всекидневно ви се показва като вести, е в действителност хората да бъдат уплашени и да не се възползват от конституционното си право да гласоподават “, заключи Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР