За мен е чест и удоволствие за осма поредна година

...
За мен е чест и удоволствие за осма поредна година
Коментари Харесай

Боян Томов: Да работим здрави всички ръка за ръка

За мен е чест и наслаждение за осма поредна година да кажа благодаря за труда и за всичките положителни практики, които са осъществени в българските общини.

Живеем в невиждани ограничения в пандемията. За първи път церемонията "Кмет на годината " се провежда по този метод. За нашия екип е доста значимо да се съблюдават ограниченията и да останем здрави.

Това съобщи по време на церемонията "Кмет на годината 2020 " Боян Томов, изпълнителен шеф на Портала на българските общини Kmeta.bg и уредник на състезанието.

Този конкурс е гласът на положителните хрумвания, на положителните практики, на положителните осъществени планове. Има рецензии, има недоволни, само че и в този миг на пандемия би трябвало да погледнем с необятно отворени очи и да забележим положителното. Българският народ е потвърдил в своята история, че може да се бори. Можем да се борим всеки ден, с цел да работим здрави всички ръка за ръка.

Хейтенето не оказва помощ, дава ни единствено отрицателни страсти, а отрицателните страсти ни водят до разпад, който не е потребен на никого. Благодаря на всички, които се включиха и по зуум, и тези които пристигнаха персонално, на всички медийни сътрудници и на всички, които поддържаха състезанието. Хубаво е в края на тази година да си пожелаем да бъдем здрави. Това съгласно мен и моя екип е най-важното. Надявам се следващата година да се забележим отново.

Авторитетната конкуренция "Кмет на годината " с онлайн гласоподаване се провежда за осма поредна година от единствената медия у нас, която следи работата на всичките 265 общини в България – Портала на българските общини Kmeta.bg .

Стотици хиляди жители дават оценка на работата на кметовете си и по този начин предизвикват локалните администрации да създават повече планове, с цел да трансфорат градовете в комфортно и по-привлекателно място за живеене.

Кои общини са призьорите в "Кмет на годината 2020 " - четете единствено в Kmeta.bg . Цялата гала очаквайте довечера от 23:30 ч. по БНТ1.

"Кмет на годината " се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения и под мотото "Бъдете здрави ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР