За мен е чест и удоволствие, че съм тук, благодаря

...
За мен е чест и удоволствие, че съм тук, благодаря
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен преди срещата с Борисов: В Европа можем да успеем, само ако обединим усилията си


За мен е чест и наслаждение, че съм тук, благодаря ви. За мен е значимо да съм в страната, тъй като България е значим член на Европейски Съюз. С тези думи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се обърна към премиера Бойко Борисов преди срещата им на четири очи.

"Лично благодаря за поддръжката на кандидатурата ми. През последните седмици имам диалози за еврокомисари в доста европейски страни и с огромен интерес ще изслушам и българските цели. Ние в Европа можем да успеем, единствено в случай че обединим напъните си. Отдавам високо значение на приноса на Източна Европа ", сподели още тя.

"В интервал на миграция е належащо да намерим ново начало по въпроса ", добави фон дер Лайен.

"Европа влага в нововъведения. В България виждам какъв брой огромни са вложения в университетите, учебните заведения и учителските заплати. Отчитам и растежа на Брутният вътрешен продукт на страната. Имате прелестни достижения по повод и на заетостта ", разяснява ръководителят на Европейска комисия.

"Виждам, че България е подготвена за вложения в младите и нововъведенията. Цяла Европа би трябвало да дава благоприятни условия на младите. Очаквам с неспокойствие да работим с Бойко. Сигурна съм, че ще се намерят прелестни решения по значимите въпроси. Необходимо е познанието и работата за икономическото развиване. Радвам се, че съм тук и благодаря за поканата ", приключи Урсула фон дер Лайен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР