За мен бе чест да присъствам тази вечер на представянето

...
За мен бе чест да присъствам тази вечер на представянето
Коментари Харесай

Цветанов присъства на представянето на книгата „България под комунизъм“

За мен бе чест да участвам довечера на представянето на второто издание на книгата „ България под комунизъм “ на Нася Кралевска. Представянето се състоя в Литературен клуб "Перото " в НДК. Това написа във Facebook ръководителят на ПГ на ГЕРБ и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов.

"Tакива събития са доста значими, тъй като истината за комунизма би трябвало да се опише без да се пропуща нито един факт или събитие.

Това е и нашият дълг към поколенията, да им разваме за грешките от предишното като комунизма, с цел да не позволяваме да се повтарят в бъдеще. По време на събитието историкът проф. Евелина Келбечева посочи голямата заслуга на книгата за разкриването на същинското лице на комунизма.

По думите й през днешния ден имаме още по-голяма потребност от сходни книги поради ширещите се издания и разбори на видни представители на БКП/БСП, които внушават, че комунизмът бил добър.

На собствен ред журналистът Христо Христов разяснява, че създателят Нася Кралевска е огромен войник и въпреки да живее в чужбина, тематиката за комунизма не слиза от нейното творчество ", написа Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР