За максимално удобство на всички пътуващи, разписанието на БДЖ вече

...
За максимално удобство на всички пътуващи, разписанието на БДЖ вече
Коментари Харесай

Разписанието на БДЖ вече се вижда в Google maps

За оптимално улеснение на всички пътуващи, разписание то на БДЖ към този момент е очевидно и в Гугъл maps .

При задаването на съответен маршрут на територията на България в интернет платформа та упътвания за напредване се получават и за пътешестване с трен, което уголемява опциите при избора на уместно транспортно средство.

Навигацията в Гугъл Maps с железопътен превоз е осъществима паралелно с останалите типове - с автомобил, публичен превоз, велосипед или пеш. Информация за потребителя по отношение на пътешестване с трен в картовата услуга е налична, откакто в главното меню е посочен съответен маршрут с железопътен превоз.

Още през февруари екипът на БДЖ започва преписка за включването на националния железопътен транспортьор като опция за транспорт, а през март се подписа лицензирано съглашение с Гугъл maps за даване на данни за разписание то на влакове те. Поради мащабите на данните за разписание то се изискваше време за тестване от тяхна страна.

Предлаганите разновидности за пътешестване в навигацията на Гугъл maps се дефинират на база наличните въведени данни от участващите в програмата превозвачи, като не отразяват всички вероятни действителни `офлайн` маршрут и и зависят от заложената начална и последна точка, обект или гара.

Възможността за избор за пътешестване с трен в една от най-големите онлайн навигационни системи към този момент и на територията на България дава своя принос към опазването на природата, защото транспорта с железопътен превоз в качеството си на най-екологично чист превоз, отделя минимум нездравословни излъчвания в атмосферата.

Източник: Dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР