За мъжете, жените са загадъчни същества. Ние също мислим, че

...
За мъжете, жените са загадъчни същества. Ние също мислим, че
Коментари Харесай

Ето 10 неща, които мъжете не биха споделили

За мъжете, дамите са загадъчни същества. Ние също мислим, че представителите на мощния пол са тайнствени. По природа, дамите са по-емоционални, разкриващи своите мисли, чувства. При мъжете не е по този начин. Има редица неща, които биха премълчали или за които биха излъгали. Ето 10 от тях.

Понякога се усещат отхвърлени
Въпреки че има обстановки, които мъжете се пробват да не одобряват прекомерно съществено, допустимо е да попаднат в сложен за тях интервал, който да ги накара да се почувстват по този начин и няма да ви го покажат.

Той към момента ревизира профилите в обществените мрежи на някогашната си
Нещо, което няма да ви показа и напълно разбираемо.

Понякога може да се усещат самотни
Мъжете мъчно намират думи, с които да изразят чувството за самотност, само че държанието им постоянно подсказва за това. Когато се забавлявате дружно отвън дома, когато наподобяват отнесени в мислите си.

Чувстват се зле, когато сте фокусирани единствено върху грешките им
За мъжете е значимо партньорката им да им демонстрира, че ги цени като такива. Разбира се, че грешките не трябва да се премълчават, само че фокусирането ви единствено върху слабите страни на колегата, го кара да се усеща подценен.

Той също харесва сантименталните моменти и дребните изненади
Любимият му шоколад, свещи и чаша вино... Не биха си ги поискали, само че им става прелестно, когато усещат любовта на половинката си по този метод.

Той носи прочувствен „ багаж “ от предходни връзки/връзка
Ако той ви се коства някак прочувствено недосегаем, има доста аргументи за това. Една от тях е, че в предишното си е бил засегнат, отчаян и му би трябвало време, с цел да се разкрие пред вас.

Сравнява ви с предходните си партньорки
Мъжете постоянно го вършат. От физиката, до качествата ви като персона, всеки ваш идващ сътрудник ще ви съпоставя с предходните си, и това не значи, че не ви обича. Просто мъжете го вършат.

Прави го без вас по-често, в сравнение с си мислите
Мъжете мастурбират и макар че е напълно естествено и знаем, че го вършат, те не биха споделили с нас какъв брой постоянно им се случва.

Нуждаят се от повече внимание
Особено когато се появяват децата. Въпреки и да знаят, че майката е фокусирана върху децата си, мъжете от време на време се усещат като изоставени.

Обича дамата
Има доста способи, по които един мъж демонстрира любовта си без непосредствено да споделя „ обичам те “. Загрижеността и любовта се демонстрират по доста и разнообразни способи, от това да поставя старания да обезпечи комфорта ви, интерес по какъв начин е минал денят ви, за какво не се чувствате прочувствено добре и по какъв начин да ви помогне, чувството за опора, което оставя във вас ежедневно и т.н.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР