За любителите на спортните залози един от най-популярните типове залози

...
За любителите на спортните залози един от най-популярните типове залози
Коментари Харесай

Какво е залог тип права колонка и къде да открием прогнози за днес?

За феновете на спортните залози един от най-популярните видове залози е правата колонка.

Мнозина свързват правата колонка с отрицателни конотации, като доста играчи вършат постоянно срещаната неточност да комбинират прекалено много пазари в един фиш. С всяко в допълнение събитие вие увеличавате евентуалната облага, само че с това пораства и рискът да загубите, тъй като единствено един
залог от целия фиш може да ви провали. Правата колонка, или още позната като акумулаторен залог или многоброен залог, има доста позитивни страни – стига да я употребявате вярно. За всеки състезател е значимо да откри баланс сред евентуалната облага и риска, който поема със своя залог. За това е хубаво да обърнете внимание и на някои, с които да придобиете скъпи насоки на какво да заложите в своя многоброен залог. Крайният избор за залог си остава напълно ваш, само че сходни прогнози са от изключителна изгода, тъй като могат да ви разкрият значими елементи към обещано събитие. Например: формата на даден тим, изчезнали играчи, други проблеми към тимовете и по този начин нататък.

Какво тъкмо съставлява правата колонка? При нея комбинирате две или повече събития в един
залог, като броят на събитията в един фиш може да доближи и до 10-15, въпреки и това да не е изключително целесъобразно, без значение какъв брой „ сигурни “ смятате, че са те. Изкушението при правата колонка идва сега, в който системата стартира да пресмята евентуална облага, която можете да приберете, в случай че вашият фиш се окаже печеливш. Колкото повече събития добавяте, облагата пораства неимоверно и това кара мнозина играчи да залагат на прекомерно огромен брой събития в един фиш, което от своя страна води до огромен % загуби и доста малко печеливши. Само едно непознато събитие обаче на процедура прави вашия залог губещ. Затова специалистите поучават играчите да се придържат към препоръчаните множествени залози от букмейкъра – две, три, четири събития в права колонка.

Връщайки се на риска, който поемате с права колонка, би трябвало да имате поради два фактора, от които се дефинира той – броят на пазарите във вашия фиш и техните коефициенти. Коефициентите на всяко събитие във фиша се умножават едно с друго и по този начин се получава крайният коефициент. Дори и да не сте били отличници по математика в учебно заведение, то не е мъчно да се досетите по кое време даден
залог се трансформира в прекомерно опасен. Оценявайте риска, който крие дадена права колонка, и залагайте рационални суми, с цел да не съжалявате, че сте изгубили прекалено много пари в търсене на шанса си. Най-често опитните играчи залагат до 3-4 пазара в права колонка и по този начин поддържат висок % на възвръщаемост.

Хубавото на множествените
залози е, че няма ограничавания във типа на спортовете и селекциите, които комбинирате. Това значи, че можете да слагате както на краен излаз за даден мач, по този начин и за голове, картони, корнери, а даже и да добавите пазар от различен спорт – да вземем за пример да комбинирате тенис и футбол. Правата колонка разрешава да се възползвате и от функционалността „ затвори залог “, която е основна част от инструментариума на всеки състезател. Така ще можете да се подсигурите при положение, че се съмнявате в крайния триумф на фиша. Много играчи употребяват тактиката да разделят „ твърди “ мачове и по-несигурни мачове в обособени фишове. Така ще имате две прави колонки – в едната да заложите на сигурността и по-малкия риск, до момента в който в другата да потърсите вероятно по-голяма облага с по-малък залог, който да не се притеснявате да изгубите. За задачата би трябвало да познавате добре събитията, на които залагате, или пък да се доверите на типстъри, които да ви насочат към подобаващи залози. Можете да разгледате и прогнозите за права колонка на Нострабет, които несъмнено ще ви бъдат от изгода.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР