За лидерството ще открием различни дефиниции, препоръки и съвети. Една

...
За лидерството ще открием различни дефиниции, препоръки и съвети. Една
Коментари Харесай

Млади и активни българи обсъждат теми, свързани с лидерството и предприемачество

За водачеството ще открием разнообразни дефиниции, рекомендации и препоръки. Една организация обаче – Leaders Talks , събира мислещи, млади и дейни българи, а на своите срещи те разискват намерено тематики, свързани с водачеството, предприемачество и действителния човешки опит. Това се случва всеки месец, онлайн, с директни и неподправени въпроси сред посетител и водещ.

На 26 октомври в София, в клуб Carrusel, сцената на Leaders Talks ще събере двама бизнес сътрудници и другари – Христо Христов, изпълнителният шеф на цифровата компания Нетинфо и Огнян Попов, създателят на Prospecto Group, който стои зад платформата  . Христо Христов е вложителят, повярвал в бизнес концепцията на сполучливия бизнес бизнесмен – Огнян Попов. Едно значимо събитие свързва двамата бизнес сътрудници – през 2016 година Нетинфо придобива 20% от Къмишън шеър, компанията притежател на, която с изключение на на българския пазар е с одобрено наличие и в 18 други страни по света.
[img wide]32730011[/img

Темите, които Христо Христов, като главен посетител, и Огнян Попов , като гост-водещ, ще разискват са разнородни, свързани с бизнес опита и новите вероятности, а въпросите на сцената ще задава предприемачът. Всички искащи могат да зададат въпрос към Христо Христов, като създадат безвъзмездна, само че наложителна

 бизнес
Leader Talks са ежемесечни срещи с потвърдили се експерти и водачи в своята сфера, които са ориентирани към всички, интересуващи се от тематиката за водачеството. За своята организация Leader Talks споделят още „ Бягаме от захаросаните презентации, купешките отговори и PR акциите на известните персони - в непринудена и неофициална конюнктура нашите посетители действително се допират до индивида, а не до имиджа ”.

Още информация можете да откриете
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР