За лидера на партия Възраждане предложението за редовен кабинет между

...
За лидера на партия Възраждане предложението за редовен кабинет между
Коментари Харесай

Костадинов покани избирателите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да се включат в редиците на „Възраждане”

За водача на партия „ Възраждане ” предлагането за постоянен кабинет сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е „ американски ”. Това съобщи Костадин Костадинов на конференция във Варна, представен от Държавното радио.

Близо 1,2 милиона български гласоподаватели, дали своят вот за ГЕРБ и политическа партия " Продължаваме промяната " са излъгани с решението за ротационен кабинет, взето от двете обединения, те са добре пристигнали при нас ”, сподели той.

По думите му този кабинет надали ще е дългогодишен, само че най-лошото е, че той се диктува извън и не пази българските ползи.

" Това е добър вид за нас фактически, само че е неприятен вид за България. За мен е значимо българският народен интерес да бъде предпазен. Ако трябваше да предпочитам сред това да има държавно управление, което да е положително за България и неприятно за нас, тъй като едно такова положително държавно управление естествено, че няма да ни разреши ние да растем толкоз бързо, щях да избера този вид, повярвайте ми, и не го споделям от учтивост ”, съобщи Костадинов.

Според него с този „ американски ” кабинет от двете политически обединения желаят да парцелират страната между тях. „ Тъй като имаме ужасно доста институции, в които мандатите са изтекли, в този момент те вършат това с концепцията да разпределят и парцелират страната между тях, с цел да може да бетонират избрани хора на избрани позиции и когато ние стартираме да управляваме, те да го играят " немци в тила ". България към този момент е друга ”, съобщи Костадинов.

По думите му България се разсънва. „ След вчерашното крупно изменничество - политическо изменничество и национално изменничество, техните лични гласоподаватели към този момент виждат какво се случва и считам, че доста бързо ще се преориентират. Добре пристигнали са във " Възраждане ", разяснява Костадинов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР