За краткото време от три години, The Drew Barrymore Show

...
За краткото време от три години, The Drew Barrymore Show
Коментари Харесай

Личните признания на Ванеса Хъджинс и Дрю Баримор - за които се провокираха една друга

За късото време от три години, The Drew Barrymore Show се трансформира в едно от най-гледаните излъчвания в Съединени американски щати. Популярността му се дължи освен на гостуващите известните персони, само че и на уменията на самата Дрю да подготвя и демонстрира персонално отношение към своите посетители. Което пък постоянно ги кара да бъдат изцяло откровени.
 Дрю Баримор, Камерън Диас и какво още знаем за борбата с алкохола на актрисата
Битката на Дрю Баримор - от дъното на алкохолизма до новия връх в кариерата

Разказва приятелката ѝ Камерън Диас

Затова не е изненада, че диалогът й с Ванеса Хъджинс претърпя бездънен поврат и се стигна до там, че тя показа прекомерно персонална информация за любовния си живот. В епизода от понеделник, водещата поздрави Ванеса за скорошния ѝ годеж с играча на MLB Коул Тъкър по доста прочувствен метод. Тя безусловно коленичи на земята и прегърна бъдещата младоженка.

Това извънредно разчувства Хъджинс, толкоз, че изпадна в откровения за годеника си. " Той ме схваща прелестно ", сподели тя, само че и добави, че е от време на време се усеща и " малко изгубена ", когато става въпрос за обмисляне на женитба. " Трудно е. Организацията, намирането на място, гостите. Понякога просто ми се желае да избягам. "

А на въпроса какво мисли Тъкър за протичащото се, Ванеса дава отговор: " Той просто желае да се ожени за мен. И постоянно ми споделя, че ще съгласи с всичко, което аз искам ".

Бъдещите младоженци се срещат по време на клас по медитация в през 2020 година И след двегодишна връзка, през февруари, Тъкър направи сантименталното предложение на Ванеса, освен това в Париж, на Айфеловата кула.
 Ванеса Хъджинс във Филипините - работата и екзотични морски завършения
Екзотичните занимания на Ванеса Хъджинс

Да съчетаеш потребното с приятното

И след хубавите самопризнания на Хъджънс, ненадейно ходът на разговора  се промени и самата тя стартира да задава въпроси на водещата. Попита я непосредствено какво се случва в нейния персонален живот, на което Баримор нямаше по какъв начин да не отговори. " Напоследък се върнах в приложенията за запознанства ", призна звездата от " Ангелите на Чарли ". " И даже отидох на някои срещи. Нещо, което беше занимателно, само че ми костваше и много старания. Да се наемам да бъда някъде, с някой, който едвам познавам... вместо да си остана на мира у дома. "

Тогава Хъджънс подсети благо на Баримор, че всичко ще се случи, когато му пристигна времето. " За любовта не може да се бърза ", умно заключи Ванеса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР