, за който медиите получиха сигнал от роднини. Това съобщи

...
, за който медиите получиха сигнал от роднини. Това съобщи
Коментари Харесай

Шефът на Каспела: Жената идва при нас на 10 часа от смъртта, кой е допуснал това?

, за който медиите получиха сигнал от родственици. Това заяви за Plovdiv24.bg проф. доктор Илиан Дойков, шеф на лечебното заведение. Своето мнение болничното заведение ще даде на способените органи.

" Ще имаме мнение, само че ние ще го дадем на органите, които се занимават с това “, сподели проф. Дойков и изясни, че роднините са поискали медицински одит, който ще ревизира малко по малко дали всичко е спазено от страна на болничното заведение в такива обстановки. " Тези документи ще отидат в прокуратурата. За медиите няма да имаме мнение ", сподели още шефът и добави, че в действителност точно " медийната вълна прави проблемите и медиите са отговорни за това ".

Проф. Дойков добави, че те няма да седят и да чакат да бъдат упреквани, откакто нищо от това, което е разказано в сигнала, в реалност не се е случило.

И разясни: " Жената е постъпила в болничното заведение след 17 часа, в доста тежко положение и е умряла към 5 часа сутринта. Според роднините, летоброенето стартира оттогава, а нейният проблем е с отминалост от месец, или няколко месеци. Къде бяха тези родственици през това време? Тази жена, която в този момент плаче за майка си, ние, несъмнено, не можем да спрем тъгата й, само че в това време ние не може и не би трябвало да седим по този начин и да кажем, че сме отговорни.

Жената идва при нас, в насипно положение, с кръвно 60/40, ние просто я получаваме в това положение, тя е терминална и си умира. Дъщерята не го ли знае това нещо? И по какъв начин по този начин, другите са отговорни за нея? Ние ще ги дадем тези неща на способените органи “, сподели още веднъж проф. доктор Илиан Дойков.

" Жената преди този момент умира пред очите на някой и никой не се интересува от нея. Аз ще задам този въпрос на прокуратурата – кой я е гледал тази жена и кой е позволил тя да бъде убита? Тя е била на 10 часа от гибелта. Как по този начин се случи? Как по този начин вие, почтените, го допуснахте това нещо? “, попита още проф. доктор Илиан Дойков.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР