За кой ще се ожени един бъдещ крал е въпрос

...
За кой ще се ожени един бъдещ крал е въпрос
Коментари Харесай

Жената, с която излиза бъдещият крал на Дания

За кой ще се ожени един предстоящ крал е въпрос освен от сантиментално естество. Затова и връзките на бъдещите монарси, когато към момента са принцове или принцеси, няма по какъв начин да не се наблюдават изкъсо.
 Принц Кристиян на 18 - какви ще бъдат празнествата по случай пълнолетитето на внука на кралица Маргрете
Как датският принц ще отпразнува пълнолетието си

Подходяща метод за кралска персона

В това отношение принц Кристиян за момента се оправя отлично. 18-годишният предстоящ крал на Дания излиза с... принцеса. Става дума за 18-годишната Киара Бурбонска, щерка на херцогът на Кастро Карло.

Да, може да става дума за италианска принцеса, а Италия от дълго време не е монархия. Но това не анулира аристократичния генезис на Киара. Двамата с принц Кристиян бяха видяни за първи дружно по време на Монако Гран При през май тази година.

По-късно през лятото папарашки фотоси демонстрираха, че Кристиян и Киара са дружно на море в Ибиса. А съгласно информация на Woman`s Day най-големият наследник на престолонаследника на Дания принц Фредерик към този момент е срещнал гаджето си с баба си,.

Според изданието това е мълчешком утвърждение от страна на кралицата, която " не пие чай с какъв да е ". Маргрете се интересува живо от персоналния живот на Кристиян, тъй като един ден точно той ще седне на престола на Дания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР